Eveniment

Hoţ de poşete, băgat după gratii

Livia Botici

Un tânăr de 18 ani, din muncipiul Petroşani a băgat în sperieţi două femei din aceeaşi localitate, după ce, în miezul zilei, le-a furat poşetele. Din fericire, un martor al unuia dintre incidente a fost cel care le-a dat o mână de ajutor poliţiştilor, după ce le-a furnizat date exacte cu privire la semnalmentele hoţului.

Cu repetiţie

Miercuri, în jurul orei 17, o femeie de 73 de ani, din Petroşani, a dat telefon disperată la poliţie, anunţând că o persoană necunoscută i-a furat geanta din mână. Potrivit victimei, aceasta mergea înspre casă, atunci când un individ a venit în fugă din spatele ei şi i-a smuls poşeta, după care a dispărut printre blocuri. Ei bine, la nici o oră distanţă, un alt telefon disperat, tot din partea unei persoane de sex feminin, era dat către poliţie. De această dată, victimă era o femeie de 41 de ani, care anunţa că şi ei i s-a furat poşeta. Conform datelor poliţiştilor, modul de operare a fost identic. În timp ce victima se îndrepta către casă, din spate a venit în fugă un bărbat, care i-a smuls geanta din mână, iar apoi s-a pierdut printre blocuri. Imediat, oamenii legii au dat alarma şi au plecat în căutarea făptaşului.

Ajutaţi de un martor curajos

Ei bine, acum intră în joc un alt bărbat, care, cu foarte mult curaj, atunci când a observat că a doua persoană pică pradă hoţului, a luat-o la fugă după el. L-a urmărit preţ de câteva minute, numai că tânărul „ciorditor” a fost mai rapid de picioare şi şi-a pierdut urma. Cu toate acestea, după 20 de minute, poliţiştii au reuşit să-l prindă, pentru că martorul le-a transmis, cu lux de amănunte felul în care arăta acesta. Ambele poşete au fost returnate victimelor. Tânărul hoţ, de 18 ani, a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de tâlhărie în formă calificată, faptă pentru care riscă să stea după gratii până la 15 ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura