Hoţ de fier vechi, captiv într-un siloz în care a căzut

Individul a căzut de la circa 10 metri înăl­ţime, de pe un siloz de cărbune al Pre­pa­raţiei de cărbune din Petroşani, un peri­metru zilnic atacat de hoţii de fier vechi.
Ca prin minune, individul a fost găsit în viaţă de pompierii din Petroşani, cei che­maţi să-l salveze. Căderea i-ar fi fost ate­nuată de stratul de cărbune de pe fundul silozului. ”Bărbatul s-a prăbuşit în gol apro­ximativ 10 metri, accesul cel mai rapid al salvatorilor la victimă fiind posibil doar printr-o galerie de aerisire care co­munica cu baza silozului. Pompierii au reuşit să ajungă la rănit, pe această cale, i-au montat un guler cervical şi l-au extras cu ajutorul unei tărgi lopată. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, conştient dar în stare de şoc, care acuza dureri tora­cice, a fost preluat de un echipaj SAJ şi trans­por­tat la UPU Petroşani. Soţia bărbatului rănit a suferit un atac de panică, fiind asis­tată de pompierii paramedici. În această ope­­ra­ţiu­ne au fost implicate 2 echipaje ale De­ta­şamentului Petroşani cu o autospecială mixtă dotată cu echipamente performante de descarcerare şi iluminat şi o ambulanţă SMURD”, a informat ISU Hunedoara. Pom­pieriii-au alertat şi colegii alpinişti din ca­drul I.S.U. Hunedoara, dar şi un echipaj al Sal­vamont Hunedoara, dat fiind faptul că me­diul ostil impunea acest lucru. (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alertă cu bombă în Deva

Un uituc care şi-a lăsat o valiză cu bunurile personale în zona Deva Mall, a pus pe jar echipele de

Cu nemţii nu-i de joacă

A constatat pe piele lui un şofer de camion din municipiul Petroşani, obligat de autorităţile germane la plata unei amenzi

Bărbat din Lupeni, sancţionat pentru că a sesizat o ilegalitate

Maximilian Gânju Agentul trimis la faţa locului era prea fără poftă de muncă, astfel că i-a spus omului că fapta

Închide