Hoţ de cărbune agresiv, arestat preventiv

Un agent de pază, care supraveghea un transport de cărbune, a fost rănit, fiind lovit cu o piatră de persoane necunoscute. Incidentul s-a petrecut în zona Coroieşti.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au stabilit că, în momentul garării trenului de marfă în staţia CFR Vulcan, mai multe persoane au încercat să fure cărbuni din vagoane şi au aruncat cu pietre spre agenţii de securitate, rănindu-l pe unul dintre aceştia. Agentul de pază rănit a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Vulcan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pentru a se apăra, agenţii de securitate au folosit armamentul din dotare şi au tras 11 focuri de armă, fără însă a răni vreo persoană. Poliţiştii au întocmit  dosar penal pentru tentativă de furt şi loviri sau alte violenţe. În urma cercetărilor au reuşit să îl identifice pe unul dintre prezumtivii autori, un bărbat de 38 de ani din Vulcan.  Individul se numeşte Daniel Vas Coloman,  zis ”Frosco”, are un cazier impresionant cu condamnări pentru furt calificat şi până la infracţiuni grave cum ar fi tâlhăria. ”Frosco” a cerut judecătorilor să fie plasat în arest la domiciliu, însă solicitarea i-a fost respinsă, dat fiind faptul că mai are un dosar pe rol în care este acuzat de tâlhărie. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de Judecătoria Petroşani. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noii agenţi de poliţie au depus jurământul de credinţă

Ieri, 60 de agenţi de poliţie, recrutaţi din sursă externă, care au promovat examenul de încadrare din noiembrie 2016, au...

Arme de foc, droguri şi bani, la falsificatorii de carduri

Ofiţerii de la Crimă Organizată au descins miercuri în Valea Jiului, la Lupeni, dar şi în alte 29 de locaţii...

Anunţ finanţe, 20.01.2017

Închide