Hoţ cu ”program” de zi, prins de oamenii legii

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Hunedoara, specializat în furturi din locuinţe, a fost prins de poliţişti. Oamenii legii au fost sesizaţi de un bărbat care văzuse că din locuinţa vecinului său de la parter, a ieşit un individ pe geam.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au depistat, la scurt timp după comiterea ultimelor furturi. La vederea lor, tânărul a încercat să fugă, dar a fost prins, imobilizat şi dus la Secţia de Poliţie. Asupra lui au fost găsite mai multe bunuri furate din apartamentele oamenilor. Tânărul a fost reţinut şi arestat preventiv pentru 30 de zile, de Judecătoria Hunedoara.
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate a acestuia. Din primele date a reieşit că individul acţiona pe timpul zilei. Se strecura în apartamentele de la parterul blocurilor, unde găsea geamuri deschise. Fura obiecte de mici dimensiuni, dar valoroase, bani, chiar şi ţigări. Anchetatorii au probe pentru cinci furturi comise de acest tânăr, iar în cazul a două dintre ele, au constatat că individul a intrat în apartament în timp ce proprietarii erau acasă, dar nu l-au observat. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.