Hoaţă filmată în timp ce fura un telefon mobil din magazin

03 hoataAngajata unui magazin de haine din municipiul Deva a rămas fără telefonul mobil, după ce o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani i l-a furat chiar de pe birou. Doar că, păgubita are şanse să-şi recupereze aparatul, pentru că scenele au fost înregistrate de sistemul de supraveghere video al magazinului.

În imagini, femeia intră în unitatea comercială, se arată „interesată” de articolele vestimentare, vânzătoarea fiind prinsă într-o discuţie cu un client. Profitând de moment, hoaţa intră în a doua încăpere a spaţiului comercial, unde pe birou era telefonul mobil, îl înşfacă cu un gest rapid şi îl înghesuie în poşetă. După care, calmă, dar cu paşii uşor grăbiţi, părăseşte magazinul. Din aprecierile angajatei, bărbatul cu care discuta şi femeia care a furat telefonul ar fi fost pe o mână şi ar fi acţionat la fel şi în alte magazine.
Cazul a fost preluat de poliţişti după ce angajata a depus o plângere, fiind întocmit dosar penal pentru furt. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, până ieri, femeia care a fost înregistrată de camerele video ale magazinului cum a furat telefonul nu a fost identificată, iar cercetările poliţiştilor sunt curs. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare