Hipermarketul Real din Deva va închis 10 zile. El va fi redenumit Auchan!

real (1)
Potrivit unor surse din cadrul grupului Auchan România, hipermarketul Real din Deva va fi închis în perioada 17-27 martie anul acesta, interval în care complexul comercial va trece printr-un proces de rebranding şi va primi identitatea Auchan.
În perioada închiderii, hipermarketul va fi practic remodelat sub marca şi stilul comercial al Auchan. Nu se vor face concedieri, angajaţii Real urmând să fie preluaţi de grupul francez, odată cu afacerea, potrivit sursei citate.
Grupul Auchan a achiziţionat în noiembrie 2012 de la METRO GROUP activităţile Real în Europa Centrală şi de Est, însumând 95 de hipermarketuri şi 13 galerii comerciale în România, Polonia, Ucraina şi Rusia.
În 12 septembrie 2013 a fost finalizată tranzacţia Auchan – Real, vizând achiziţia a 20 de hipermarketuri Real în România, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între Grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei din România la sfârşitul lunii iulie 2013. Convergenţa celor 20 de magazine şi trecerea sub marca şi comerţul Auchan trebuie să se realizeze în mai puţin de un an.
În urma tranzacţiei, Auchan România a ajuns la 31 de magazine deschise, cu o suprafaţă de vânzare de peste 250.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi şi o cifră de afaceri cumulată de peste 4,5 miliarde de lei. (Mircea Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare