Hercules Lupeni se întăreşte pentru retur

9 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campioana en-titre a judeţului Hunedoara, Hercules Lupeni, nu renunţă la obţinerea celui de-al doilea titlu consecutiv şi îşi întăreşte lotul pentru retur. Talentatul jucător Bogdan Brânduşa a revenit la trupa din Valea Jiului, după ce în vară renunţase temporar la fotbal.

Revine după o pauză de şase luni
Aflată pe locul 2 la finalul turului Ligii a IV-a, la patru puncte în spatele rivalei Inter Petrila, Hercules Lupeni „strânge rândurile” pentru retur. Gruparea antrenată de Dan Voicu îşi întăreşte lotul, dar nu cu un nou jucător, ci un ex-fotbalist din lotul său. În vârstă de 20 de ani, Bogdan Brânduşa va reveni la Hercules din retur, după ce timp de şase luni a abandonat fotbalul. „Am fost plecat câteva luni la Timişoara, unde am muncit. Mi s-a făcut dor de fotbal, am avut o discuţie cu Dan Voicu şi am decis împreună că este mai bine să revin”, a explicat tânărul jucător, care în sezonul trecut a fost unul din cei mai buni marcatori ai campionilor.

Vrea din nou titlul în competiţia judeţeană
Brânduşa a afirmat că îşi doreşte să repete în vară performanţa reuşită cu Hercules Lupeni în sezonul trecut, şi anume, să-şi adjudece din nou Liga a IV-a. „Îmi doresc să revin cât mai repede pe teren, să îmi ajut echipa şi voi face tot posibilul să  înscriu cât mai mult şi să dau tot ceea ce e mai bun din mine. Îmi doresc şi anul acesta titlul cu Lupeniul”, a afirmat Brânduşa. La Hercules este aproape de o revenire şi Alex Buţurcă, un alt tânăr jucător care a evoluat în sezonul trecut pentru trupa din Lupeni.

Campionii se pregătesc pe plan local
Din cauza faptului că returul Ligii a IV-a va începe în a doua jumătate a lunii martie, campioana nu se grăbeşte cu reluarea pregătirilor. Echipa antrenată de Dan Voicu se va pregăti şi în această iarnă pe plan local. „Ne vom antrena, aşa cum am făcut-o de ceva timp, acasă, pentru că nu ne permitem nici un cantonament. Probabil că şi starea proastă a terenurilor îşi va spune cuvântul şi ne va îngreuna pregătirea”,  a spus Dan Voicu, tehnicianul  grupării din Lupeni. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Szabolcs Szekely, al doilea transfer al iernii pentru CNS Cetate Deva

Gruparea din reşedinţa judeţului a parafat al doilea transfer din această pauză competiţională, alb-albaştrii semnând o înţelegere până în vară...

La Balşa, se aşteaptă un an bun

Conducerea primăriei din comuna Balşa are două mari speranţe de la 2017. Pe de o parte, şi-ar dori să finalizeze...

Investiţii de 1,5 milioane de euro la Densuş

Primarul din Densuş, Adrian Vîrtopean (foto), speră ca 2017 să fie un an echilibrat din punct de vedere al bugetului,...

Închide