Hercules îşi menţine şefia cu o victorie „scurtă”

11-liga-a-iv-a-25-septembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Campioana en-titre şi totodată liderul Ligii a IV-a Hunedoara se menţine pe prima poziţie a clasamentului şi după cea de-a patra etapă, învingând la limită, scor 1-0 pe vecina Minerul Uricani. Aproape de Hercules se ţin Inter Petrila şi CS Hunedoara, învingătoare cu acelaşi scor, 2-1.

Liderul, fără gol primit în acest sezon
Golul lui Andrei Firan, din finalul primei reprize a duelului de la Uricani, a fost suficient ca Hercules să obţină victoria în etapa a IV-a. Echipa antrenată de Dan Voicu a rămas de asemenea fără gol primit în această ediţie de campionat, invincibilitatea portarului Adrian Farcaş ajungând la 360 de minute.
Tot în Valea Jiului, dar pe arena din Dealul Institutului, cele trei puncte au mers tot în contul oaspeţilor. Aurul Certej a obţinut a doua victorie consecutivă în decurs de trei zile şi a urcat pe locul 4 în clasament. În schimb, Jiul Petroşani a învins pe teren propriu pe Metalul Crişcior, izbutind al doilea succes al sezonului.

Petrila s-a impus în Ţara Zarandului
Inter Petrila şi-a revenit după eşecul de la Certej şi a câştigat la Brad cu 2-1, toate cele trei goluri ale meciului fiind înscrise în repriza secundă. CS Hunedoara a obţinut la rândul ei o victorie, câştigând tot cu 2-1, pe teren propriu, în faţa Victoriei Călan. Echipa lui Mircea Alic jr. se menţine pe podiumul clasamentului, la două puncte de lider.
 

 Liga a IV-a, etapa a IV-a
Minerul Uricani – Hercules Lupeni 0-1
Universitatea Petroşani – Aurul Certej 2-3
Aurul Brad – Inter Petrila 1-2
CS Hunedoara – Victoria Călan 2-1
Jiul Petroşani – Metalul Crişcior 3-1
Şoimul Băiţa – Retezatul Haţeg 3-0

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare