Haralambie Vochiţoiu: „Trebuie să scăpăm de navetiştii politici!”

05 Haralambie-Vochitoiu-300x200PMP Hunedoara revendică locul trei, după PSD şi PNL, în clasamentul partidelor privind scorul pe care îl vor obţine la algerile parlamentare din acest an la nivel de judeţ. Drept urmare, liderii organizaţiei judeţene arată că vor câştiga un mandat de deputat şi, la redistribuirea voturilor vor mai obţine un mandat de senator şi încă unul de deputat.
Potrivit preşedintelui PMP Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), numărul total de voturi pe care speră să-l obţină în judeţ este de 30.000. Acesta a mai arătat că la nivelul conducerii centrale au fost interzise importurile de candidaţi.
„Persoanele care vor candida în diaspora vor fi oameni din diaspora. Aşa cum în Hunedoara vor fi doar candidaţi care provin din judeţ. Nu vom importa oameni din alte judeţe. Trebuie să scăpăm de aceşti navetişti politici, care vin în judeţ doar o dată în patru ani la alegeri”, a subliniat Vochiţoiu. Acesta a mai spus că termenul în care membrii partidului pot depune în scris cererea prin care arată că doresc să candideze la alegerile parlamentare este 15 septembrie. „Trebuie să depună cerere însoţită de CV şi de un memoriu în care să arate de ce îşi doresc să candideze. Dacă există persoane dornice să candideze, care nu sunt membri în PMP, au notorietate, au proiecte pe care doresc să le promoveze, pot şi ei depune candidatura pentru a avea susţinerea partidului nostru”, a afirmat preşedintele PMP Hunedoara. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare