Politica si administratie

Haralambie Vochiţoiu: Repornim agricultura!

Partidul Poporului – Dan Diaconescu este formaţiunea care se bucură de cea mai mare simpatie în mediul rural. Conform preşedintelui PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu (foto), „Partidul Poporului este asaltat zilnic de sute de oameni de la sate şi comune, care îşi pun speranţele într-o viaţă mai bună. Şi datorită acestor oameni am ajuns la 35 la sută în sondaje le privind intenţiile de vot. Nu-i vom dezamăgi. Vom trata problemele lor cu seriozitate, vom asfalta drumurile din sate şi comune, vom aduce utilităţile (gaz, apă, canalizare) acolo unde acestea nu există”, a punctat Vochiţoiu.

Referindu-se la starea agriculturii, candidatul Partidului Poporului la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, a explicat planurile de transformare a agriculturii într-o ramură de bază a economiei hunedorene. „Este de neimaginat faptul că România importă masiv legume şi fructe, în condiţiile în care suprafeţele de teren de care dispune ţara noastră ne-ar permite nu numai să asigurăm necesarul de consum pentru toţi românii, ci chiar să exportăm. Am ajuns să importăm până şi lapte, deşi laptele românesc este cel mai bun din această parte a Europei. De aceea, de îndată ce PP-DD va ajunge la putere, vom schimba lucrurile din temelii: vom mări subvenţiile pentru agricultori şi fermieri, vom ieftini motorina pentru lucrările agricole şi vom atrage bani europeni, pentru a reporni agricultura”, a ţinut să adauge Haralambie Vochiţoiu.
Liderul PP-DD Hunedoara a criticat şi proiectul propus de Ministerul Agriculturii, care vizează amendarea celor care nu îşi lucrează terenurile agricole. „După cum bine ştiţi, guvernanţii au propus ca aceia care deţin terenuri agricole nelucrate să plătească amenzi. Este o enormă nedreptate, pentru că acei oameni care nu-şi lucrează terenurile au motive extrem de întemeiate – costurile foarte mari de însămânţare şi de recoltare, subvenţiile fie foarte mici, fie inexistente, lipsa unor pieţe de desfacere şi mai ales, bătrâneţea. Fiindcă este o realitate, mulţi oameni de la sate nu mai au posibilitatea de a lucra terenurile, pentru că nu mai sunt în putere şi nu mai au sprijin. Noi, cei de la PP-DD, de îndată ce vom ajunge la putere, vom anula aceste prevederi abuzive şi vom face dreptate”, a încheiat Vochiţoiu.   (Valentin Popescu)

5 comentarii la „Haralambie Vochiţoiu: Repornim agricultura!

 • E tare , strigatura cu agricultura !!!Poate aveti sanse, mai ales daca o inventatzi pe cea din „subteran ” la Petrosani si dupa ce opriti furtul de KILOWATI din „Vale „…..
  Dar nu prea cred ..!!! 🙂

 • In sfarsit citesc si eu ceva coerent pentru agricultura. Am 2 ha de pamant, am 46 de ani si inca pot lucra. Dar cum sa lucrez pamantul cand numai motorina costa peste 6 lei litru? E revoltator!
  Pana acum as fi votat cu ungurii mei, dar programul lui Vochitoiu ma convinge. Aveti votul meu si sper sa va tineti de cuvant!
  (Feri, Pestis, jud.Hunedoara)

 • Sunt un tigan cocalar si am paispe copii si vreo douaj de frati si nepoti. haoleu domnu Vochitoiu ca noi te-am crezut de-al nostru, rom bun si iute de mana ca doar asa-i facut avere nu cu buretii ca noi. Noi tiganimea am vrut sa va alegem dar acu va injura toata colonia, mancati-as, agricultura sa faci tu, ca vaca ai pe plescoaia aia cu ugeru mare. am sa vin sa-mi dai o diploma, mooo, c=am auzit ca esti mare manglitor. sa orbeasca dujmanii mei daca te mint, la noi in tiganie avem postere cu tine si toti copii cand ii intrebi ce vrea sa devie cand o sajunga mari zice ca vrea s-ajun ga hary vochitoiu. da de ce ma puradeilor? pentru ca fura binme, minte bine si nu-l ia nimeni la puiscarie ca e nebun. asa mooo, tre sa plec dupa fier vechi. m

 • Hari, ai votul a peste 100 de case de pe str. Biscaria – Simeria. asta înseamnă o medie de 100×4 pers, care te vor vota în procent de 100%.
  De când m-am mutat, erai încă șeful meu parte politică, am întâlnit aici numai oameni ,, slabi,, fricoși, lași , fără verticalitate și mi-am dat seama că viața de miner din Vale , unește mult oamenii, îi face mai puternici. La noi în Vale, oamenii spuneau verde în față ce aveau de spus, nu țineau cont de repercursiuni. Băteau cu pumnul în masă dacă li se părea că nu li se face dreptate, spuneau ce aveau de spus, iar când promiteau ceva…AIA ERA LEGE ! AICI SE MINTE MULT, OAMENII SUNT FRICOȘI, SE ASCUND DUPĂ PROPRIA UMBRĂ.Nu sunt uniți, fiecare e numai pentru el, în acest fel nu vom reuși niciodată să înlăturăm hoția, minciuna și traiul prost.
  În puținele zile care au rămas , încerc să fac și mai mult , din tot sufletul sper să reușim.
  am încercat să aflu un nr. de contact, dar nu-l ai niciunde trecut, pe cel vechi nu-l mai am.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.