Haralambie Vochiţoiu participă la Adunarea Parlamentară a NATO

05 vochitoiu natoNatalia Bumbac

Parlamentarul hunedorean Haralambie Vochiţoiu (foto) participă în perioada 9-12 octombrie, la reuniunea Adunării Parlamentare a Organizaţiei Atlanticului de Nord (AP NATO) de la Stavanger, Norvegia. Din delegaţia României mai fac parte senatorul Titus Corlăţean şi deputatul Mihai Tararache.
„Este a 61-a reuniune a AP NATO la care sunt discutate teme importante legate de provocările actuale. În această situaţie geo-politică tot mai complicată, rolul NATO devine tot mai important, iar România are locul ei bine stabilit şi recunoscut ca atare de marile naţiuni ale lumii. Avem mandat din partea Ministerului de Externe să ne consultăm în ceea ce priveşte întărirea NATO în zonă şi de a strânge legăturile alianţei. De asemenea, la această reuniune va fi discutat bugetul Alianţei”, a transmis Haralambie Vochiţoiu. Acesta a adăugat că parlamentarii prezenţi la reuniunea din Norvegia trebuie să dea un răspuns comprehensiv şi unitar la criza din Orientul Mijlociu şi Nordul Africii, cu toate urmările acesteia, inclusiv migraţia de proporţii cu care se confruntă întreaga Europă, modernizarea militară a Rusiei, recrudescenţa terorismului, fenomene la care asistăm în timp real.

One thought on “Haralambie Vochiţoiu participă la Adunarea Parlamentară a NATO

  • 12 octombrie 2015 la 19:17
    Permalink

    Fara gluma, dar are -o fara de macelar de te trec fiorii! Ce spun macelar, calau pornit pe rele. Ii lipseste doar securea! Sincer nu mai publicati poze cu asta limitati-va la articole. Plz!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.