Politica si administratie

Haralambie Vochiţoiu a urcat la 30,5% în sondaje

Candidatul PP-DD la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara ar obţine 30,5% din voturi, conform unui sondaj realizat de Centrul Regional pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Protecţie Socială (CROFMPS). Scorul l-ar plasa pe Haralambie Vochiţoiu pe poziţia a doua în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, liderul PP-DD devenind astfel unul dintre principalii favoriţi la victorie pe 10 iunie, ziua alegerilor locale.

La votul pe partide, PP-DD ar obţine 36,43 la sută la nivelul judeţului Hunedoara, scor care i-ar permite Partidului Poporului să se implice în mod real în lupta pentru primul loc. Situaţia este şi mai spectaculoasă în Valea Jiului, acolo unde PP-DD înregistrează un scor excelent, 38,04 la sută. Dacă tendinţa ascendentă se va menţine, Partidul Poporului va deveni principalul favorit la câştigarea alegerilor la nivelul Văii Jiului.
Ascensiunile lui Haralambie Vochiţoiu şi a PP-DD-ului nu sunt deloc întâmplătoare. Pe de o parte, vizita lui Dan Diaconescu în judeţul Hunedoara în prima săptămâna de după Paşti a confirmat enorma susţinere populară de care se bucură Partidul Poporului. Pe de altă parte, PP-DD a reuşit la nivelul judeţului Hunedoara să adune peste 10.000 de membri în doar câteva luni, organizaţia judeţeană a PP-DD fiind una aflată pe val.
Referindu-se la evoluţia PP-DD în Hunedoara, liderul Haralambie Vochiţoiu a punctat momentul favorabil. „Nimeni şi nimic nu ne mai poate sta în cale. Partidul Poporului este formaţiunea în care hunedorenii îşi pun toate speranţele pentru o viaţă mai bună. Ţin să le transmit tuturor locuitorilor judeţului Hunedoara că timpul minciunilor şi al clientelei politice a trecut. Noi, cei de la PP-DD, vom face ordine şi vom pune poporul pe primul loc”, a declarat Vochiţoiu.
Studiul a fost realizat de CROFMPS în perioadă 25 aprilie-3 mai, în judeţul Hunedoara, pe un eşantion reprezentativ de 1.014 persoane cu vârstă de 18 ani şi peste 18 ani. Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza de chestionar. (Valentin Popescu)

8 comentarii la „Haralambie Vochiţoiu a urcat la 30,5% în sondaje

  • VOTAM PP-DD , JOS CU CIOCOIUL IMPUTIT , HOTUL HOTILOR ,MIRCEA IOAN MOLOT SI CLICA LUI DE BANDITI CARE AU JEFUIT JUDETUL HUNEDOARA ,MIRCEA IOAN MOLOT LA PUSCARIE ,PP-DD VICTORIE

  • Mare Atentie ,in disperarea lui ca pierde alegerile Mircea Molot vrea sa cumpere voturile alegatorilor ,dar cu bani falsi ,recent a sosit un transport masiv din Transnistria , cu bancnote de 50 si 100 lei, in orasul Calan au fost descoperite 2 bancnote false ,pe care cetatenii de buna credinta le primisera de la reteaua lui Mircea Molot reteaua de distributie este organizata dupa metodele securitatii in celule pe cartiere ,iar in comune pe sate si se va incerca cumpararea voturilor cu bani falsi.

  • Si in Petrosani am auzit ca Mircea Molot ofera bani falsi ,ce nenorocit de securist ,vrea sa fure voturile cu bani falsi ,.am auzit ca le va oferi 500 lei reprezentatilor in sectile de votare pentru masluirea voturilor ,dupa ce masluiesc voturile ,cei din sectile de votare se vor trezi cu bani falsi in buzunare de la Mircea Molot.

  • Este o practica a servicilor de securitate mituirea cu bancnote false ,astfel i n timpul celui de-al doilea razboi mondial in Turcia si Portugalia ,spioni au fost platiti cu lire sterline false ,Mircea Ioan Molot ,care a fost turnator la securitate stie aceste practici si le foloseste .

  • Sigur,sigur ! Si dupa ce le da bani falsi la alegatori, Molot va otravi apa in orasele cu primari PDL ! Atentie, se trage la INFO HD! Dar cam aiurea

  • @liviu, george si tudose: sunteti tari de tot. Dupa exprimare cred ca sunteti activisti ai ppdd.

  • Sa se duca la origini acest Mircea Molot ,un infatuat ,un om fara scrupule!Imi aduc aminte de gala sportului hunedorean cand cei mai buni sportivi din judet au fost premiati in ianuarie 2012 el nu a catadicsit sa-si inceapa campania electorala laudandu-se ca a realizat si ce bani a dat sportului hunedorean!A dat bani dar nu la toata crema sportului din judet ,a bagat miliarde in gimnastica si atat dar alte sporturi sunt pe cale de disparitie ca n-au primit un leu chiar daca ani la rand au facut proiecte de finantare la consiliul judetean.Sunt sporturi care au medalii mondiale si europene ,chiar daca sunt neolimpice,care nu au fost bagate in seama de „Moloz”probabil pentru ca au cerut prea putin si nu avea el de unde sa-si traga partea lui,el da bani din proiecte doar la cei care cer sume impresionante pentru ca de acolo mai castiga si el de o ciorba!Oare cine-i judeca pe acesti monstri?

  • Dumnezeule, unde s-a ajuns! Ce bani falsi, oameni buni? Ati innebunit? Cu sau fara mita electorala, Molot pierde alegerile pentru ca Mircia Muntean e mai bun!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.