Sport

Handbalistele hunedorene, doar un succes în campionatul junioarelor III

Debutul echipelor din judeţ în noul sezon al campionatului naţional de handbal pentru junioare III nu a fost unul fast. Din cele patru echipe care au jucat, una singură a obţinut victoria, celelalte trei fiind învinse pe linie.

Victorioase în faţa cărăşencelor
Unica echipă care a debutat cu dreptul în noul sezon al junioarelor III a fost ACS „Traian Lalescu” Hunedoara, aceasta învingând în prima etapă a seriei G pe ACS Băile Herculane, scor 27-21 (18-12), într-un meci jucat pe propriul teren. În aceeaşi serie, CSŞ Hunedoara a fost învinsă de Şcoala Generală Nr. 7 Timişoara, scor 21-32 (6-18), trupa de pe Cerna jucând tot în propriul fief. În runda viitoare, ambele echipe din Hunedoara vor evolua în deplasare, ACS „Traian Lalescu” Hunedoara cu Diniaşanca Diniaş iar CSŞ Hunedoara cu LPS Banatul Timişoara.

Trupele din Vale, învinse de echipele din Oltenia
În seria E, CSŞ Petroşani a fost învinsă în deplasare de LPS Slatina, scor 21-26, deşi la pauză scorul era egal, 11-11. În schimb, CSM „Mihai Viteazul” Vulcan a cedat pe propriul teren, scor 8-16 (4-7) în faţa echipei HCM Craiova. În etapa a II-a, CSŞ Petroşani va juca pe teren propriu cu HCM Craiova iar CSM „Mihai Viteazul” Vulcan va evolua pe terenul grupării HC Universitatea FEFS Craiova. La finalul acestei săptămâni vor intra în competiţie şi junioarele II de la CSŞ Petroşani, care vor juca în prima etapă a seriei E, pe teren propriu, cu echipa HCM Craiova. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura