Handbalistele devene, ușor de bătut

Miercuri au avut loc două partide din primul eșalon feminin, contând pentru etape diferite. În Sala Sporturilor din Deva a avut loc ultima partidă din cadrul etapei a șasea, amânată din cauza participării echipei Măgura Cisnădie în Liga Europeană.

Nu au găsit soluția
După calificarea in extremis în turul 3 preliminar al competiției europene, echipa din Cisnădie s-a impus fără probleme pe terenul nou-promovatei din Deva, care rămâne cu zero puncte.
Jocul a fost la discreția jucătoarelor din Cisnădie, care au dominat din primul până în ultimul minut al acestei întălniri.Din păcate, devencele nu au găsit soluția de a reduce din handicapul de pe tabela de scor iar diferența dintre cele două formații a tot crescut, astfel că echipa gazdă a fost învinsă cu 25-18.
CSM Deva a jucat cu Inculeț, Năstasă – Gavrilă (5 goluri înscrise), Malac (5), Tămaș (2), Șamanț (2), Predoi(2), Petrescu(1), Moldovan(1), Cherecheși, Onicaș, Matei, Ciolan, Racho. Antrenor: Gheorghe Covaciu.
Măgura Cisnădie: Trusova, De Arruda – Bardac (6 goluri), Tătar (5), Neagu(5), Ianăși(3), Blazevic(2), Băcăoanu(1), Abed-Kader(1), Gariaeva(1), Dmitrovic(1), Tamas, Marin, Necula. Antrenor: Alexandru Weber.
Tot miercuri s-a jucat prima partidă din cadrul etapei a șaptea. În Sala ”Polivalentă” din Capitală CSM București a întâlnit-o pe SCM Craiova, campioana urmând să joace sâmbătă în Champions League acasă, cu Brest. Partida a fost o simplă formalitate pentru echipa gazdă, care a câștigat la pas, oltencele putând să se declare mulțumite cu diferența finală de minus 9, în condițiile în care au fost conduse și la 14 goluri.
Celelalte șase partide ale etapei a șaptea se vor juca sâmbătă, 30 octombrie: HC Zalău – Gloria Bistrița-Năsăud (ora 11), CSM Slatina – SCM Râmnicu Vâlcea (ora 11), Dacia Mioveni – Rapid București (ora 11), Minaur Baia Mare – CSU Știința București (ora 11), Dunărea Brăila – CSM Deva (ora 17) și Măgura Cisnădie – SCM Gloria Buzău (ora 18).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.