Handbal. Portarul Iulia Dumanska pleacă de la CSM Vâlcea

21 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa de handbal feminin CSM Vâlcea a terminat pe locul 1 campionatul, dar fără a fi desemnată campioană, iar în aceste zile conducerea clubului a anunţat că va renunţa la serviciile portarului naţionalei României, Iulia Dumanska (foto), aceasta având variante de transfer atât în ţară, cât şi peste hotare.
Portarul de 23 de ani ar fi semnat deja cu formaţia croată Podravka Vegeta, care s-a despărţit în acelaşi timp de o altă jucătoare româncă, Andreea Ianaşi. Podravka ar trebui să dispute semifinalele Cupei EHF în acest sezon, dar este greu de crezut că această competiţie se va încheia.
Totodată, interul brazilian Samara da Silva, pivotul Raluca Băcăoanu şi extrema Alexandra Badea vor mai părăsi formaţia vâlceană, conform anunţului făcut de preşedintele campioanei din 2019, Florin Verigeanu.
„Mai mult ca sigur vor pleca Iulia Dumanska, Samara da Silva, Raluca Băcăoanu. Dumanska are variante şi din ţară şi de afară, din ce am auzit. Să vedem ce va face Mădălina Zamfirescu, nemulţumită că nu a jucat, dar asta e treaba antrenorului. Adespii Molnar a plecat astă-iarnă, dar noi am adus trei jucătoare, Ardahl, Minevskaja şi Nikolic, mai suntem în discuţii cu două jucătoare românce. E o perioadă grea, vedem ce se întâmplă cu partea financiară”, a declarat Florin Verigeanu.
În urma deciziei FRH, de a se termina campionatul cu clasamentul de la data întreruperii, liderul, SCM Rm. Vâlcea, va reprezenta România în ediţia viitoare a Champions League, în timp ce ocupanta locului secund, CSM Bucureşti, va solicita un wild-card pentru aceeaşi competiţie. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sălile de sport s-ar putea redeschide din 15 iunie

Starea de urgenţă instaurată din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus a dus, după cum se cunoaşte, la închiderea sălilor...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 21 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, joi, 21 mai, în judeţul Hunedoara 629 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Un nou exponat rar prezentat online de muzeul devean

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva continuă proiectele de promovare on-line şi poposeşte astăzi la Muzeul din Orăştie pentru...

Închide