Handbal pe muchie de cuţit

13 ianuarie 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Cetate Deva (locul 7) îşi propune să câştige primul meci oficial al anului 2012, pe care-l va disputa în deplasare cu HCM Roman (locul 12, din 14), însă formaţia moldavă e cu cuţitul la os şi îşi va vinde scump pielea.
Cele două echipe pornesc cu şanse egale la victorie în partida care se va disputa mâine, de la ora 11.00, la Roman, crede Ioan Mătăsaru, antrenorul grupării devene. „Obiectivul nostru este să câştigăm, dar realist vorbind, şansele sunt de 50 la sută pentru fiecare echipă. Dacă vom reuşi să o anihilăm pe Amelia Busuioceanu, principala lor marcatoare, şi vom avea eficienţă în atac şi agresivitate în defensivă, atunci putem începe anul cu dreptul”, a spus Ioan Mătăsaru. Cetate a reuşit să îşi recupereze trei dintre cele patru jucătoare cu probleme medicale, astfel, cu excepţia Andreei Bârsan, tot lotul va fi apt de joc, la meciul de la Roman. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Constanţa, formată din Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu.
În etapa viitoare, CSM Cetate Deva va juca, acasă, cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, miercuri, 18 ianuarie, începând cu ora 19.00, iar meciul va fi televizat în direct de canalul DigiSport 2. Partida va conta pentru etapa a X-a, intermediară, a Ligii Naţionale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luată la pumni de un necunoscut, în plină stradă

O femeie de 53 de ani a sunat la redacţie, trimiţându-ne şi o relatare pe adresa de email, în care...

Foştii şefi de la Mina Petrila vor afla dacă ajung după gratii

Cei trei foşti şefi ai EM Petrila găsiţi vinovaţi de procurori pentru moartea minerilor în exploziile din noiembrie 2008 vor...

Blocul lui Becali intră sub sechestru

Inspectorii fiscali din Petroşani intenţionează să pună iarăşi sechestru asigurator pe blocul de locuinţe deţinut de George Becali în Valea...

Închide