HANDBAL FEMININ. CSM Deva, două victorii în turneul de sală de la Tg. Jiu

14 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cel de al doilea turneu de sală pentru echipele de handbal din liga secundă, seria B, a fost programat…neinspirat de către Fe­de­raţia Română de Handbal tocmai la Tg. Jiu, acolo unde echipa din localitate trage pen­tru promovare, fiind astfel oarecum sprijinită de către federaţie în tentativa de a accede în prima ligă.
Echipa CSM Deva a evoluat cu speranţa că va înregistra rezultate la fel de bune ca şi în primul turneu şi că îşi va consolida poziţia în clasament, formaţia deveană urmărind la finalul sezonului o posibilă promovare .
În primul joc programat joi, CSM Deva a dis­pus de formaţia CNE Sf. Gheorghe cu sco­rul de 41-20 (19-9), iar vineri a câştigat de­ta­şat meciul cu CSU Timişoara, rezultat fiind 38-24(19-11).
Sâmbătă a fost programat derbyul tur­neului şi al etapei a şaptea, gazdele de la CSM Tg. Jiu evoluând împotriva handba­lis­telor de la Deva. Jocul a fost echilibrat în pri­ma parte, la pauză scorul fiind egal 14-14, dar în repriza secundă formaţia din Tg. Jiu, şi cu sprijinul arbitrilor, a reuşit să obţină vic­toria necesară cu scorul de 32-26.De altfel formaţia din Tg.Jiu s-a impus şi în jocul de duminică, cel cu CSU Oradea, în timp ce e­chipa din Deva a stat în această etapă.
Ca urmare a acestor rezultate CSM Tg. Jiu conduce în clasament, urmată de echipa din Deva, dar mai sunt încă două turnee de sală (nu au fost stabilite localităţile unde se vor desfăşura acestea), primul programat între 5 şi 7 martie, iar al doilea între 9-11 aprilie, la finalul cărora vom cunoaşte clasamentul în această serie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Australian Open

Arena Rod Laver de la Melbourne, unde se desfăşoară ediţia din acest an a turneului de mare şlem Australian Open,...

Semnal de alarmă tras de Colegiul Judeţean al Medicilor Hunedoara. Judeţul are un deficit de zeci de medici de familie!

Sorina Popa Colegiul Judeţean al Medicilor Hunedoara trage un mare semnal de alarmă! Conducerea Colegiului susţine, printr-o scrisoare deschisă, adresată...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un afacerist de pe la noi, ca să facă economie la o lucrare, a „uitat” să...

Închide