Handbal. CSM Deva rămâne fără victorie în campionat

Patru echipe din primul eșalon feminin de handbal au rămas fără victorie după etapa a patra, una dintre ele, Gloria Bistrița-Nă­să­ud, reușind totuși să obțină primul punct, în partida de pe teren propriu cu Dunărea Brăila, scor 24-24.

Spectacol de toată frumusețea
În rest, Minaur, Gloria Buzău și CSM Slatina au obținut victorii scontate. Ultimul meci al etapei a fost derby-ul SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București care și-a onorat statutul, ofe­rind un spectacol frumos, încheiat cu victoria la limită a gazdelor de la SCM Râmnicu Vâl­cea, 31-30, datorită unui gol controversat în­scris în ultima secundă de Mireya Gonzalez.
Aducerea lui Bent Dahl la conducerea teh­nică a echipei vâlcene a avut efectul scontat, energicul tehnician norvegian părând că și-a injectat cu adrenalină elevele. A fost și un duel al celor doi tehnicieni ai naționalei Ro­mâ­niei, câștigat de antrenorul secund. Trist este că, în disputa dintre ultimele două cam­pioane, pe teren a fost prezentă o singură jucătoare convocată la națională, portărița Daciana Hosu.

Iată rezultatele etapei:
CM RÂMNICU VÂLCEA – CSM BUCUREȘTI 31-30 (15-13)
MINAUR BAIA MARE – DACIA MIOVENI 30-23 (17-14)
GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – DUNĂREA BRĂILA 24-24 (11-9)
CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – CSM SLATINA 27-29 (11-14)
CSM DEVA – SCM GLORIA BUZĂU 23-32 (12-16)

Devencele nu au reușit să obțină un re­zul­tat strâns deși de două-trei ori s-au apropiat la un gol fată de arversarele lor. Antrenorul Gheor­ghe Covaciu a declarat că până la jocul din următoarea etapă (13 octombrie), când CSM deva va juca în deplasare la campioana CSM București, alta va fi evoluția elevelor sale.
CSM Deva a evoluat cu: Inculeț, Nanu – Malac 8, Moldovan 4, Gavrilă ( 3 goluri în­scrise), Ciolan 3, Șamanț 2, Cherecheși 1, Tă­maș 1, Petrescu 1, Predoi, Croitoru, Pă­tu­leanu, Onicaș, Matei. Antrenor: Gheorghe Covaciu.
Pe primul loc se află Dunărea Brăila care are 10 puncte urmată de formațiile din Buzău și Cisnădie, apoi CSM București și Rapid, toate cele patru formații având același număr de puncte, câte 9 dar sunt despărțite de golaveraj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.