www.mesagerulhunedorean.ro

Guvernul Ponta relansează România!

Brosura - Guvernul Ponta Relanseaza RomaniaDragi români, ultimii doi ani au fost pentru Partidul Social Democrat şi pentru Guvern anii marilor provocări, în care, după o lungă perioadă de neliniştite, incertitudine şi suferinţă ne-am făcut un scop din a readuce românilor speranţa reală a unui viitor mai bun. Toate eforturile noastre s-au subsumat acestui scop.
Am lucrat pentru relansarea economiei şi creşterea nivelului de trai al românilor, având în fiecare zi în minte promisiunile pe care le-am făcut în anul 2012. Astăzi, sunt mândru că am reuşit să ne respectăm cea mai mare parte din angajamentele faţă de români, dar şi pentru că  i-am determinat pe cei din afara României să se uite la noi cu interes şi respect – investitorii nu mai fug de ţară noastră, iar rezultatele României sunt invidiate.
Nu suntem însă la finalul drumului. Anul acesta este cel al marilor bătălii cu un regim politic care a produs suferinţă şi în România.
Vă cer votul pentru Alianţa PSD-UNPR-PC, astfel încât să continuăm în România lucrurile bune pe care le-am început. Acest vot nu este important doar pentru ce facem aici. Un vot pentru PSD-UNPR-PC, înseamnă şi un vot pentru prietenii cei mai buni ai României şi românilor, cei care au sprijinit eforturile noastre la nivelul Uniunii Europene – social-democraţii europeni.

Victor Ponta – Preşedintele Partidului Social Democrat,
Prim-Ministru al Guvernului României

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.