Guvernul a luat, guvernul a dat

Anamaria Nedelcoff

Peste trei milioane de lei a primit proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng de la guvern, după ce în urmă cu două luni, acelaşi guvern tăiase două milioane de lei.
„În urmă cu câteva luni, când Guvernul a făcut o rectificare, a luat două milioane de lei din proiect. Acum, a făcut din nou o rectificare şi am primit 3,2 milioane de lei, care au fost introduşi în bugetul local. Suma acoperă o parte dintre lucrările executate anul acesta, dar dorinţa noastră este să mai primim bani, deoarece s-a finalizat doar o parte din proiect“, a declarat, pentru Mesagerul Hunedorean, Nicu Taşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani.
Totodată, deputatul PP-DD Monica Iacob-Ridzi a precizat că în cadrul proiectului amintit, nu s-a primit doar o nouă tranşă de finanţare, ci şi acceptul de continuare a lucrărilor. „Vestea bună pe care o aduc cetăţenilor din colegiul meu, încă din prima zi de după finalizarea alegerilor, este aceea că, împreună, am reuşit să convingem Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului de importanţa continuării proiectului din Parâng. Am avut în demersul meu, ca principal argument, cele 12.147 de semnături pe care le-am strâns în numai trei săptămâni în cadrul campaniei «DA pentru Parâng», pe care am iniţiat-o şi pentru care doresc să le mulţumesc din nou cetăţenilor. Cu acest argument am demonstrat că proiectul Parâng nu este un moft al familiei Iacob-Ridzi, ci un proiect susţinut de un număr foarte mare de cetăţeni din Petroşani, Petrila şi Aninoasa şi, ceea ce este şi mai important, am reuşit să convingem Guvernul de acest lucru“, a precizat Monica Iacob Ridzi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ de telefoane prins de poliţişti

Un bărbat de 26 de ani din Vulcan riscă ani grei de închisoare, după ce i-a furat unei minore un...

Viorel Arion, faţã-n faţã cu Ionuţ Iftimoaie

Ionuţ Iftimoaie (foto stânga), cunoscutul luptător de K1, a fost nevoit, pentru a nu ştiu câta oară, să facă un...

Procesul Moloţ vs. ANI, amânat pentru ianuarie

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus un nou termen, pentru 23 ianuarie 2013, în dosarul în care preşedintele...

Închide