A turnat apă fiartă pe nevastă

Anamaria Nedelcoff

Un bărbat de 50 de ani din Uricani a aruncat cu apă fiartă pe soţia sa, de 34 de ani, după o ceartă violentă. În prezent, femeia se află internată la secţia de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, având arsuri de gradul I şi II pe 20 la sută din suprafaţa corpului.
Vecinii celor doi soţi susţin că cearta a pornit de la bani, ei fiind o familie destul de săracă. ”Biata de ea căuta zilnic în gunoaie, că poate găsea ceva de mâncare, iar bărbatul ei are şi o fire violentă. Se certau mai tot timpul. Am auzit că a opărit-o, a aruncat cu apă fiartă pe ea. A vrut s-o omoare”, a declarat unul dintre vecinii celor doi.
La faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD, care a transportat-o pe femeie în primă fază la Spitalul Municipal Lupeni. ”Aseară, a ajuns la noi o pacientă de 34 de ani cu arsuri pe toracele posterior, fesa dreaptă, coapsa dreaptă şi pe piciorul drept. A fost toaletată, pregătită şi trimisă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani”, a declarat dr. Dorel Neamţu, managerul Spitalului Lupeni. ”Femeia a fost internată pe secţia de Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul I şi II pe 20 la sută din suprafaţa corpului. Din punctul nostru de vedere, este stabilă, dar cât va sta internată în spital, depinde numai de ea”, a declarat dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă Petroşani.
Poliţiştii precizează că soţul femeii s-a ales cu un dosar penal, urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, să se facă încadrarea juridică a faptei. Nu este primul caz de violenţă domestică extremă înregistrat la Uricani. În urmă cu doi ani, o tânără a fost ucisă de soţul ei cu mai multe lovituri de cuţit, în faţa unuia dintre copii, în timp ce cu alţi doi ani în urmă, îi dăduse foc. Tot în Uricani, anul trecut, o femeie a fost arsă de vie, de soţul ei, întrucât acestuia i se părea că o înşală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Guvernul a luat, guvernul a dat

Peste trei milioane de lei a primit proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng de la guvern, după ce...

Hoţ de telefoane prins de poliţişti

Un bărbat de 26 de ani din Vulcan riscă ani grei de închisoare, după ce i-a furat unei minore un...

Viorel Arion, faţã-n faţã cu Ionuţ Iftimoaie

Ionuţ Iftimoaie (foto stânga), cunoscutul luptător de K1, a fost nevoit, pentru a nu ştiu câta oară, să facă un...

Închide