; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Guvernarea PSD – o viaţă cât mai decentă pentru românii noştri

23 aprilie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Au venit veşti foarte bune săptămâna trecută de la INS, care a anunţat că PIB-ul României a crescut cu 4.1%, în 2018 – una dintre cele mai mari creşteri din Uniunea Europeană.

Creşterea economiei înseamnă mai mulţi bani în buzunarele românilor, mai mulţi bani pentru firmele româneşti, mai multe autostrăzi, dar şi mai multe spitale. Economia României se dezvoltă într-un ritm accelerat sub guvernarea PSD, dar PNL şi Ludovic Orban vor să credem că este nevoie ca salariile şi pensiile să fie tăiate, iar românii să trăiască în sărăcie.
De altfel, chiar zilele trecute, în urma mitingului organizat de PSD la Craiova, reprezentanţi ai Opoziţiei au lansat atacuri jignitoare la adresa românilor patrioţi care muncesc din greu pentru ţara noastră şi care au fost etichetaţi drept „săraci şi fără educaţie“, doar pentru că au participat la mitingul de susţinere al PSD. Acest limbaj arată cât de puţin le pasă membrilor PNL de românii care trăiesc şi muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile şi salariile când au fost la guvernare şi că se pregătesc să o facă din nou, dacă vor reveni la conducerea ţării. Un partid ca PNL, care se poartă fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa.
PSD a fost şi continuă să fie singurul partid care luptă cu adevărat pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, iar puterea de cumpărare a crescut cu 45%, sub guvernarea PSD.
Programul nostru de guvernare a implementat deja măsuri concrete în sprijinul oamenilor – pensii mai mari, salarii mai mari, pentru că ne dorim o viaţă cât mai decentă pentru românii noştri.
Atenţia noastră faţă de nevoile oamenilor se vede acum, când suntem la guvernare. Rata şomajului a ajuns la cel mai mic nivel din istorie şi printre cele mai scăzute din Europa – doar 3,4%. Asta arată că fiecare român poate avea un loc de muncă.
De asemenea, salariile nete au crescut în medie cu peste 35% din 2016, iar românii au la dispoziţie mai mulţi bani pentru a cumpăra cele necesare. PSD este singurul partid care are viziunea şi resursele pentru a realiza aceste obiective, iar împreună putem obţine pentru România ceea ce merită cu adevărat în cadrul Uniunii Europene. Pentru că noi vom munci şi în continuare cu acelaşi spor în slujba românilor şi vom câştiga mai mult respect pentru România în Europa.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Bravo.dar prețurile au crescut și cresc și mănâncă toate creșterile.singurii cadtigato sunt doctorii care au rămas și cu spagile

 2. Devean spune:

  Puteti minți fără jena ca poporul e prost și credul
  Păcat de pensionari ca ăștia sunt la sfarsit…

 3. Eu spune:

  Tractoras, unde-i cresterea din buzunarele romanilor?
  Ai uitat de cea mai mare rata a inflatiei din Europa…4 %. Care a facut praf toate aburerile voastre de crestere.
  Ati marit salariile apoi le-ati scazut prin trecerea contributiilor la angajati.
  35% v-ati dat voua in Parlament, pensii speciale, doctori si alte categorii privilegiate.
  Cand ati ajuns voi la guvernare exista stabilitate in preturi, de atunci tot cresc.
  In 2016, benzina costa 4,30 lei – in 2019 peste 5,90 lei

  Esti doar un mincinos ca seful tau cel mare! A crescut puterea de cumparare cu 45%?
  Ai tras ceva pe nas?
  Mi-e greata de oameni care mint cu nerusinare!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 24.04.2019

Nicolae Maier, cetăţean din municipiul Vulcan Pentru că a fost condamnat definitiv la şase ani şi opt luni de închisoare,...

Bulina albă, 24.04.2019

Nadia Haidar, canotoare la LPS Cetate Deva Pentru că a cucerit trei medalii, una de aur şi două de argint,...

Gura lumii, 24.04.2019

Vorbesc gurile că un sondaj făcut recent de o formaţiune politică aduce informaţii noi pentru unii oameni care sunt pe...

Închide