ActualitateFlash

Guru de la Brad: Am mii de copii în toată lumea

Adriana Năstase

Vasile Ardelean Fărcaș (foto), zis Adi de la Brad, va fi cercetat în următoarele 60 de zile sub control judiciar. Eliberat din arestul preventiv, el le-a declarat celor de la Antena3 că nu este vinovat cu nimic.

Bolnav cu inima
Adi de la Brad a declarat că este conștient că ceea ce face nu este neapărat ortodox, însă nu este nici ilegal. A spus că se îngrijește de toți toți copiii pe care îi are. Cu toții au fost concepuți cu acordul mamelor. Mai mult decât atât, s-a arătat extrem de fericit de faptul că, în urmă cu 2 zile, una din femeile cu care acesta trăiește în comu­nitatea sa a născut o fetiță.
De cealaltă parte, acesta a susținut faptul că joi, 2 iunie 2022, mai bine de 20 de minute, a încercat să înduplece instanța, susținând faptul că este bolnav are, pro­bleme cu inima și că arestul i-ar putea aduce decesul.
În plus, acesta a mai spus că deocamdată nu știe ce stă la baza acestui dosar, însă un lucru spune el, este cert faptul că el nu a violat pe nimeni, asta pentru că a întreținut relații sexuale cu femeile, având acordul lor.
Cât despre faptul că cei mici nu mergeau la școală, ei bine, acesta susține că era aproape imposibil să trimită copiii la o școală în România, asta pentru că locul unde există această comunitate este în vârf de munte, iar drumul de acces către orice școală din apropiere ar fi aproape imposibil pe timpul iernii.
El a afimrat că decizia judecătorilor, de a-l elibera este una pozitivă. „Mă bucur că am stat aici (n.r.-în arest), pentru că am devenit un om matur şi un om puternic. Am copii cu mai multe femei cu acceptul lor. Știu că creștinește, nu-i normal. E imoral dar legal, nu am făcut nimic ilegal. Sunt copiii mei după numele meu. Eu am donat spermă. În mai multe locuri în lume. Am mii de copii, am depășit cifra de 500 în Turcia. Am donat 4 butoiașe, pot să fie cam șapte-opt mii de copii”, susține Fărcaș.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.