Gura lumii, 9.10.2018

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Dacă plebiscitul tot a fost tema cea mai fierbinte a acestor zile, oamenilor le revin în memorie amintiri dintr-un moment similar petrecut cu mulţi ani în urmă. Spun cârcotaşii că nici atunci lumea nu s-a prea grăbit să iasă la urne, iar politicienii, cei aflaţi la putere, se aflau în mare încurcătură. Mai ales că aleşii din teritoriu trebuiau să se facă luntre şi punte pentru a-l satisface pe boss-ul de la centru. Au reuşit. Însă, eforturile au fost extrem de mari. Unul dintre ei, care se simţea cel mai responsabil de rezultat, s-a gândit să le dea oamenilor care merg la vot câte o pâine. Ceea ce i-a amuzat copios pe colegii lui. Într-un final, deşi pe muchie, rezultatul a ieşit, iar aleşii au răsuflat uşuraţi. Nu la fel s-a întâmplat mai târziu, când tema plebiscitului a fost să li se taie din porţia lor, celor aleşi. Atunci, oamenii au mers la urne nechemaţi. Ceea ce ar trebui să-i facă pe aleşii noştri să-şi revizuiască atitudinea şi să înţeleagă că stau de-a curmezişul pe sufletul oamenilor.

Umblă vorba prin oraşul la marginea căruia în urmă cu ceva vreme s-a petrecut o tragedie sinistră, că lucrurile nu au stat chiar aşa cum au fost prezentate publicului. Se spune că victimele, două la număr, ar fi fost „ajutate“ să moară, din neglijenţa celor cu care complotau. Cică li s-ar fi promis că în noaptea în care vor veni să sustragă cabluri din cupru de la fabrica respectivă, curentul va fi oprit. Dar nu a fost aşa. Acum, pas cu pas, lucrurile ies la iveală şi nu va mai dura mult până când colaboratorii hoţilor vor fi traşi la răspundere.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum au votat hunedorenii la Referendumul care nu va fi validat

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat rezultatele Referendumului pentru modificarea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie. Majoritatea covârşitoare a hunedorenilor...

Telecabina de la Cetatea Devei este în revizie tehnică

Astăzi, marţi, telecabina care facilitează accesul turiştilor în Cetatea Devei se află în revizia tehnică lunară.

Biciclişti accidentaţi

Un bărbat de 65 ani din Deva, în timp ce conducea bicicleta pe DJ-708 E, din direcţia Deva - Cîrjiţi,...

Închide