Gura lumii 9.08.2016

8 august 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

gura-lumiiVorbesc cârcotaşii prin târgul cu cetate că un director din judeţ, atâtea drumuri a făcut până la şeful lui pe linie administrativă ca să primească aprobarea să facă o vizită departe, departe, pe la omuleţii cu ochii oblici, încât a făcut şanţ, nu alta, pe traseu. Cică omul nostru a fost refuzat întâi de şeful de său, dar până la urmă directorul l-a convins. Şi va face deplasarea. Ultima, însă, ca director de instituţie. Aşa că, susţin zvonerii, omul şi-a câştigat biletele de avion pentru vizita mult aşteptată însă când va reveni acasă nu va mai fi director. Gurile rele povestesc prin târg că nu am pierdut nimic, având în vedere că omul nostru a ajuns să se creadă cel mai tare din parcare.

Şuşotesc gurile rele prin târg că un personaj de tristă amintire va fi chemat la centru, la şefi, să dea cu subsemnatul, după ce s-a auzit până la Capitală că se poartă dictatorial cu colegii săi de partid şi din acest motiv oamenii încep să părăsească formaţiunea politică respectivă. Răspândacii dau pe goarnă prin târg că individul cu pricina are toate şansele să se aleagă cu o muştruluială mai ceva ca la şcoală, după ce au aflat mai marii partidului că respectivul îşi bate joc, aşa cum a făcut toată viaţa lui, de nişte personalităţi ajunse în partidul cu pricina. Cârcotaşii abia aşteaptă să vadă cum o încasează omul şi cât de mic, politic vorbind, începe el să redevină.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 9.08.2016

Alin Chiorean, primarul comunei Lăpugiu de Jos

Bulina albă 9.08.2016

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

Preşedintele tinerilor liberali hunedoreni a demisionat din partid

Cu o vechime de 10 ani în PNL, Cosmin Joiţoiu, preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a liberalilor hunedoreni, a...

Închide