Gura lumii, 9.03.2020

8 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un directoraş, pompagiu la viaţa lui, ajuns peste noapte mahăr la o firmă subordonată unei administraţii din regiunea cu lămpaşe, iar mai apoi în postura de secund al urbei, vrea acum mai mult. Respectivul nu era în stare nici pompa să o ţină bine în mână cât alimenta maşini, dar se vede şef peste muritorii de rând în următorii patru ani. Gurile rele spun că omul a fost primit de un partid de buzunar ca să candideze pe liste, deşi rezultatul este deja ştiut. Partiduţul vrea însă să-şi facă un nume în regiune, să se audă de el iar acest moment este cel mai bun. Nu cheltuieşte nimic, pentru că sarcina aceasta îi revine candidatului. Prin urmare, au ales prostul potrivit la locul potrivit, iar el era singurul care îndeplinea acest criteriu.

Un scandal monstru e pe cale să izbucnească în sudul judeţului, într-o urbe prinsă la mijlocul regiunii. Gurile rele spun că pe piaţă, peste câteva luni, vor ieşi mai multe dovezi care arată negru pe alb că un candidat are o pasiune nebună pentru o domniţă din subordine. Coniţa, deloc uşă de biserică, este şi ea pasionată de a experimenta şi a găsit în protectorul ei individul cu care rezonează perfect în pat. Experienţa ei în amor este subiect de bârfă prin regiune iar gurile rele spun că imaginaţia ei face dintr-o escortă de lux, o amatoare. Aceste picanterii vor fi folosite în lupta electorală, pentru că individul cât şi iubiţica lui au căsnicii şi nu se pune problema să formeze un cuplu. Rămâne de văzut dacă şi electoratul îl va condamna pe candidat pentru că a călcat strâmb, mai ales că e format în mare parte din persoane care au convingerea că familia tradiţională este unica formă de convieţuire.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fane spune:

    Eu am un amic,Bill Clinton il cheama,care a avut(cel putin) o amanta!Si?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. CEI CE L-AU ATINS PE DUMNEZEU

Bine v-am regăsit, dragilor dragi! Astăzi n-am să vă vorbesc despre noi, cei care suntem, ci despre noi, cei care...

Haine de firmă, falsuri ordinare

Articolele de îmbrăcăminte erau vândute într-un magazin din Brad, cumpărătorii fiind uşor de înşelat.

Razie la Ilia şi Gurasada

Acţiunea derulată de poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul IPJ Hunedoara a vizat verificarea modului de exploatare,...

Închide