Gura lumii

Vorbeşte lumea că o persoană care lucrează în halat alb şi  la unitatea judeţeană din municipiul cu Cetate, face tot felul de presiuni şi matrapazlâcuri cu foi de boală, pentru a salva o domnişorică, ajunsă, nu chiar întâmplător, directoare la o firmă care are drept activitate asigurarea curăţeniei în municipiul reşedinţă de judeţ. Se aude că domnişoara cu pricina, pe lângă faptul că şi-a tras un salariu de câteva sute de milioane de lei pe lună, a jecmănit cât a putut de tare societatea pe care o conducea. Toate au fost bune şi frumoase, până când firma de care facem vorbire a fost preluată de un alt investitor. Care investitor şi-a pus mâinile în cap, când a văzut ce prăpăd a făcut cucoana respectivă în firmă şi cum şi-a băgat ea mâinile până în cot în banii acesteia. Drept urmare, a chemat-o pe individă s-o ia la întrebări şi să-i spună că este demisă din funcţie. Numai că aceasta, cu ajutorul omului în halat alb, s-a îmbolnăvit subit şi de câteva luni bune, stă numai în concedii medicale. Se aude însă, că investitorul, dându-şi seama cu cine are de-a face, a predat oamenilor legii actele care dovedesc matrapazlâcurile şi furtişagurile fostei directoare.

 Spun cârcotaşii că directorul unei instituţii spitaliceşti dintr-o comună mare de la marginea judeţului, s-a gândit mai bine, într-o seară, şi a ajuns la concluzia că nu ar strica să-şi păstreze postul de şef. Aşa că, fiind el pus în funcţia de director de către un partid cu săgeată, văzând cum acţionează portocaliii fără milă, destituind rapid pe toţi conducătorii de instituţii care nu sunt însemnaţi cu portocaliu, omul nostru s-a gândit că, până la urmă, interesul poartă fesul. Deci, pentru el, interesul fiind să-şi păstreze funcţia de director de spital, i-a dat dracului pe cei cu săgeata albastră şi a trecut fuga-fuguţa la cei vopsiţi în portocaliu. Acum, însă, susţin gurile rele, directorul nostru îşi dă pumni în cap, obicei preluat probabil, de la pacienţii din unitatea sa. Însă, pare-se că totul este degeaba, pentru că omul şi-a făcut-o cu mâna sa. Fiindcă, dacă nu se grăbea să treacă la portocalii, putea să rămână şi cu funcţia şi cu onoarea nepătată. Acum, s-ar putea ca, din cauza mutării sale pripite, chiar să fie ejectat de pe postul de director.

2 comentarii la „Gura lumii

  • 20 octombrie 2009 la 0:18
    Permalink

    nu va e rusine, nesimtitilor , domnisoara in cauza a fost singura persoana careia i-a pasat de noi , muncitorii !!! acum , stam cu minim pe economie pt ca „actual investitor,om cinstit” ne plateste din mana, nu ar platii cat se cuvine statului! sunteti niste gunoaie, voi care ati scris asa ceva. cat despre salariul donisoarei, si eu , on cu 10 clase, stiu ca nmai patronul il poate hotari, deci domnisoara este angajat , un angajat nu isi poate „trage” un salariu de „sute de milioane”, probabil patronul a considerat ca EA este capabila de el, SI CHIAR ESTE –

  • 20 octombrie 2009 la 0:22
    Permalink

    FELICIT ACEST „ANGAJAT”, SE STIE CINE „GUVERNEAZA ACUM SALUBRITATEA DIN DEVA SI CA DE LA 7,5 LEI MC DE GUNOI, ACUM E 14 !!!!!! DECI , CARE CUM , FURA ????? ” ARE E GUNOIUL MAI MARE ???????? SI NE MAI MIRAM CA STATUL NU FACE FATA??? CUM SA FACA , CAND TOATA LUMEA E PLATITA CU MINIMUM PE ECONOMIE??? VOI FURATI STATUL IAR STATUL NE FURA TOT PE NOI !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.