Gura lumii, 8.10.2019

7 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un candidat pentru o funcţie din categoria personalului de îngrijire într-un spital din judeţ se laudă că a aranjat concursul pentru ocuparea postului, cu câteva mii de euro. Duduia, pentru că este vorba de o femeie, se laudă în stânga şi-n dreapta că a reuşit să obţină promisiunea, contra sumei respective, iar concursul va fi floare la ureche pentru ea, pentru că ştie că va lua examenul. Zvonerii de serviciu susţin că doamna cu pricina le-a anunţat deja pe contracandidatele ei că nu au nici o şansă şi, mai bine ar fi să nu se prezinte la concurs, pentru că oricum vor pica, postul fiind dedicat ei. Ca atare, ce să mai spunem dacă pentru un post cu studii medii se dau mii de euroi, atunci ce se întâmplă pentru o funcţie de conducere?

Spun cârcotaşii că se fac pregătiri intense în zona politică din judeţ, astfel încât, după ce trece moţiunea de cenzură să se treacă la ocuparea funcţiilor de către săgetaţi. Zvonerii de serviciu susţin că un personaj face deja încălzirea pentru a ocupa o funcţie extrem de importantă. Omul nostru nu mai poate de bucurie şi vrea să vadă cât mai repede momentul în care va urca pe scaunul cu pricina. Gurile rele şuşotesc că respectivul nici nu mai are chef de lucru, şi-a luat ceva zile de concediu, ca să se bucure că va urma o perioadă extrem de bună pentru el. Totul este în joc, cariera politică a omului, viitorul său în partid, de ce se va întâmpla în parlament cu moţiunea de cenzură.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Servicii electronice disponibile devenilor în relaţia cu Primăria Deva

Serviciile publice trebuie să se apropie de cetăţean. Primăria Municipiului Deva a implementat mai multe servicii online care au rolul...

Cercetaţi pentru violenţă în familie

Doi hunedoreni nu au voie să se apropie de consoarte după ce au provocat scandal şi le-au ameninţat. Primul caz...

Şoferi prinşi conducând drogaţi şi băuţi

Un individ de 35 de ani a fost descoperit că-şi conducea maşina prin municipiul Hunedoara, după ce s-a drogat. A...

Închide