Gura lumii, 8.10.2018

7 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Angajaţi să-i facă menajul. Se întâmplă în sudul judeţului nostru, la o instituţie care s-ar ocupa cu arta. Şeful ei, un individ lipsit de scrupule, spun bârfitorii că şi-ar fi făcut un obicei din a-şi trimite subalternii să-i rezolve diferite probleme personale. Vreo doi dintre subalterni sunt slugile de încredere, iar în schimbul serviciilor primesc şi ei un os de ros. Ceilalţi subordonaţi au refuzat din start să se gudure pe lângă şeful vanitos şi să-i spele rufele. Gurile rele spun că cei doi subordonaţi zeloşi îi fac piaţa individului, curăţenia acasă şi-i duc ori iau odrasla de la şcoală. În restul timpului îl perie şi-i spun cât de frumos i s-a rotunjit mustaţa.

Bătaie mare pe un post care va rămâne liber în scurt timp în capitala lămpaşelor. Gurile rele spun că sunt cel puţin trei pretendenţi la post, toţi cu ceva intrare pe la cei care ar urma să decidă ungerea în funcţia respectivă. Printre ei şi un individ care a ocupat o scurtă perioadă postul şi care a râvnit la el neîncetat. Individul însă nu prea mai prezintă încredere după ce s-a dus cu pâra la superiori şi şi-a turnat colegii. Acesta a vrut să arate cât de loial îi este şefului şi a dat pe gură tot ce ştia despre ei, despre cum se mai furişează aceştia de la serviciu. Tot cârcotaşii spun că individul a fost scos din cărţi de superiori tocmai pentru că a pârât şi nu este agreat de colegi, iar numirea lui ar putea isca o revoltă în instituţie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prins cu lemne, dar fără documente

Poliţiştii au depistat, în trafic, pe o stradă din Ilia, un bărbat de 45 de ani, din Deva, care conducea...

Băuţi la volan, la plimbare prin oraş

În acest weekend, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 74 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism...

Doi morţi şi patru răniţi în weekend, pe drumurile din judeţ

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 03:00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Baru, conducea un autoturism pe DJ...

Închide