Gura lumii, 8.09.2014

7 septembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

gura lumii Început de revoltă într-o instituţie de dascăli din sudul judeţului. Acum, când mai sunt câteva zile până la începerea cursurilor, într-o şcoală este forfotă mare. Dascălii sunt supăraţi foc şi pară pe conducerea instituţiei de învăţământ, mai exact pe directoarea acesteia. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că, femeia nici bine n-a fost unsă pe funcţie şi a decis să răstoarne tot liceul, tocmai pentru a arăta că ea este şeful şi prima măsură a fost să le închidă poarta în nas dascălilor cu care a avut divergenţe. Pur şi simplu nu i-a mai lăsat să intre la muncă şi la fel a procedat şi cu cei care au sărit în apărarea colegilor lor. Profesorii susţin că femeia a mai ocupat funcţia respectivă şi acum vreo patru ani, fiind demisă pentru incompetenţă şi mai ales pentru că era aproape de un linşaj, atât din partea colegilor ei cât şi al învăţăceilor.

Chiar şi cu un picior în groapă, o firmă din judeţ încă îi îmbogăţeşte pe unii sindicalişti, primari ori directori. Este vorba de o afacere care s-ar putea numi cel mai mare tun dat în ultima decadă. Un trio expert în inginerii format dintr-un director, un primar şi un lider sindical, au făcut o infuzie de capital într-un obiectiv ce era destinat angajaţilor din regiunea cu lămpaşe. După ce au modernizat obiectivul cu bani grei, în loc să-l pună în valoare şi oamenii să beneficieze de el, pe sub mână l-au vândut tocmai primarului. Gurile rele spun că afacerea s-a făcut profesionist, adică s-au băgat în faţă mai multe firme private pentru a se şterge orice urmă a infracţiunii. Numai că dovezi au rămas, iar aceiaşi bârfitori mai spun că sunt instituţii interesate să facă lumină.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turistă, accidentată în Retezat, salvată de jandarmii montani și salvamontiști

     O femeie de 47 de ani, din Călăraşi, care a pornit singură vineri seara în munţii Retezat, a...

Escroacă prinsă în flagrant de poliţişti în Hunedoara. Ea folosea metoda „accidentul”

O femeie de 33 de ani, din localitatea Isaccea, judeţul Tulcea, care practica înşelătoria prin metoda „accidentul”, a fost prinsă în...

Tâlhărită în scara blocului

O femeie din Petroşani a fost tâlharită în timp ce urca scările blocului în care locuieşte. Victima, în vârstă de...

Închide