<

Gura lumii, 8.07.2020

7 iulie 2020 | 4 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că la o instituţie care se ocupă cu controalele lucrurile stau cam aşa: verificările se fac doar la firmele care nu cotizează, salariaţii împart şpaga, iar cei care sunt atenţi cu cei de aici stau liniştiţi. În aceste condiţii, şmenarii de la instituţia despre care vorbim au fost descoperiţi şi acum se vrea punerea lor pe liber, pentru însănătoşirea mediului de afaceri din judeţ. Gurile rele spun că salariaţii de la instituţia cu pricina nu merg să verifice firmele finilor, naşilor, şi ale prietenilor, că, deh, ei pot să facă asta. Zvonerii povestesc însă că lucrurile vor fi tranşate şi pe aici şi cei mai mulţi dintre angajaţi, în frunte cu şeful lor, vor fi puşi pe liber.

Spun zvonerii pe la colţuri că un candidat de primar dintr-o comună de pe la noi foloseşte funcţia pe care o deţine la o instituţie, pentru a încerca să obţină promisiunile sătenilor că va fi votat la alegerile locale. Omul nostru îşi face timp, şuşotesc cârcotaşii, în orele de lucru, să meargă prin comuna unde vrea să fie primar şi le spune oamenilor că, dacă vine la primărie, ei nu vor mai avea nici o problemă. Deşi, spun gurile rele, respectivul nu locuieşte în comună, ci în reşedinţa de judeţ, şi habar nu are ce probleme au locuitorii de acolo. Zvonerii susţin că omul îi ameninţă pe cei care nu îl vor primar, spunându-le că va trimite controale peste ei.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tudor spune:

  Dragilor,mai interesați-vă și voi un pic:zvonacii ăștia sunt contracandidații domnului de care vorbiți în partea a 2-a care, sa fiu politicos, au “interpretat” în favoarea lor(a se citi MINȚI)o situație existenta. Hai sa va fac eu meseria voastra:domnul de care vorbiți, într-adevăr lucrează în municipiu, dar este un gospodar din comuna menționată, unde își lucrează pământul, deține gospodărie, etc. La fel ca zvonurile? Curios, nu? Știu ca e greu de crezut, dar oamenii mai au liber și în cursul săptămânii, și ghici ce? Stau, la cafea, cu prietenii, în localitatea unde locuiesc…. Formidabil, nu? Sa ii amenințe? Ați greșit candidatul… e vorba de cel care într-adevăr locuiește în Municipiu și care face sondaje false… Și apoi ii amenință pe oamenii care, la telefon, în sondaj fictiv, spun o alta opțiune de vot decât a lui….. Și face chestia asta de vreo 16 ani. Făceți-vă meseria…. Pt greșelile (minciunile) astea de rahat, ale voastre, sunt realeși tot niște gunoaie… Și noi, cu miile, suferim!!!! Jurnalism înseamnă cu totul altceva, dragilor!!!

 2. Sava Mariana spune:

  Auzi duduie, mata ai stat in comuna de care tot pomenesti? hai la mine in week-end….fara apa curenta , fara canalizare, fara transport, fara Urgenta, fara lucuri de munca…pe cand vedem si noi o speranta va gasiti voi…cu sustinerile voastre ….nu asa subtile pe cat va place sa credeti…..Maine dati-le la zvonaci bile albe, si noi murim de foame. RUSINE!!!!!!!

 3. Sava Mariana spune:

  Presa era considerata a 4-a putere in stat, la noi ati ajuns hartia igienica a politicienilor….slaviti pe cei care distrug comunele si locuitorii lor si pe cei care incearca sa faca ceva ii atacati miseleste…..sa va fie rusine!

 4. Zvonac incepator spune:

  Maiiiii, ai dracului zvonacii ăștia! Ce hobby mișto au când se vad amenințați…. Poate voi nu ii cunoașteți, io ii știu și pe unii și pe alții iar voi mințițiii…. uiuiuuuu…. Vad ca purtați galben, asa zice lumea pe la colțuri ca altfel nu ați fi orbi…. Sau poate sunteți numa prosti….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salvamontiştii au curăţat traseul Gura Zlata-Lacul Zănoaga

Salvatorii montani au curăţat de vegetaţie, au degajat de trunchiuri de arbori căzute şi au împrospătat marcajele pe traseul Gura...

Programul IMM Leasing de echipamente şi utilaje

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 2.07.2020, Proiect Ordonanţa de urgenţă privind Programul...

În judeţul Hunedoara, cele mai mari pensii din ţară

Cele mai mari pensii din România, plătite din bugetul asigurărilor sociale, s-au încasat, în primul trimestru al acestui an în...

Închide