Gura lumii 8.03.2016

gura-lumiiVorbesc gurile rele că un fost şef cu caschetă se pregăteşte să dea lovitura. Lovitură care se referă la o funcţie importantă pe care se pregăteşte să o preia. Zvonerii dau ca sigură informaţia cum că omul nostru, scos pe tuşă în ultimii ani, va reveni în forţă şi vrea să dovedească tuturor că este un profesionist şi că a fost acuzat pe nedrept. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că personajul de care vorbim are susţinere imensă de la centru, de la o femeie cu funcţie extrem de importantă. Mai mult, gurile rele susţin că omul are bagajele făcute şi mai este puţin timp până el va prelua o structură care va funcţiona pe lângă instituţia de care le este teamă tuturor politicienilor care au băgat mâna în buzunarul statului şi au furat pe rupte.

Spun cârcotaşii pe la colţuri că un personaj cu halat alb trage tare din spate şi manipulează mai mulţi colegi, ca să dea jos conducerea instituţiei unde lucrează de ani buni. Cârcotaşii au aflat şi acum şuşotesc prin târg că omul nostru îşi foloseşte colegii, că el e prea şmecher să o facă, pentru a-şi discredita şefii, cu reclamaţii care nu reflectă adevărul, tocmai pentru a se răzbuna că nu a reuşit să ajungă pe fotoliul de şef până acum. Dar zvonerii vorbesc pe la colţuri că omul nostru este, de fapt, disperat că e suspectat de luat şpagă de la mai multă lume şi atunci, cum cea mai bună apărare este atacul, s-a gândit să dea vina pe alţii.

5 comentarii la „Gura lumii 8.03.2016

 • 8 martie 2016 la 17:32
  Permalink

  Ce articole de doi bani!
  „Un personaj cu halat alb”, presupun ca e vorba de un medic care isi manipuleaza colegii, isi sapa superiorii din invidie, e suspect de luat spaga,…, doar conducerea e curata ca lacrima!
  Pai, daca ne gandim la faptul ca scrieti ca omul lucreaza de ani buni in institutie, conducerea in schimb a fost numita recent pe criterii politice si care nu au nicio legatura cu profesionalismul, onestitatea, experienta sau pregatirea profesionala in domeniu.
  Daca luam la rand unitatile medicale din judet si analizam (DNA-ul sigur ar trebui sa o faca) felul in care au fost numiti managerii de spitale si cei care completeaza echipa, putem sa observam urmatoarele:
  La Spitalul Judetean Deva, „managerul” LAZA, omul cu casa de avocatura care il reprezinta pe MOLOT in instante si cu care isi amenintra orice angajat din spital care are curajul si demnitatea sa-l sesizeze (in conformitate cu legea avertizorului de integritate)despre abuzurile si neregulile pe care le savarseste, este protejat de superiorii sai indiferent de ce face, iar cel care nu este de acord cu el, devine automat o victima a lui si a intereselor de grup pe care le reprezinta.
  Cu toate ca s-a scris mult in presa despre afacerile dubioase ale acestuia si despre haosul si dezastrul in acre a adus spitalul, se bucura in continuare de protectie si incearca sa-si intimideze subalternii, ba chiar sa le insceneze te miri ce, ca la asta se pricepe si are si cu cine (stie el!).
  Pai ce om normal la cap ar fi dispus sa-si asume raspunderea preluarii conducerii unitatii, dupa dezastrul in care au adus-o toti acesti indivizi numiti doar ca sa umple buzunarele celor de la partid!

 • 8 martie 2016 la 22:28
  Permalink

  Pai ce cascheta ba ca pe capul lui Berbeceanu nu incape nici cea mai mare cascheta. Mai ajunge ala sef cind zboara porcu. Pila lui e Kovesi , dar nu-l mai apara. Omu e corupt si mai are si fata de infractor.

 • 9 martie 2016 la 13:10
  Permalink

  Gura lumii înseamnă doi frați jegoşi care-şi spun ziarişti,adica frații Stroia,bețivi notorii.Aşa că ..bă gura lumii!Ar trebui să ştiți că un ofițer(si Traian este un ofiter bun)aflat la dispoziție si în cursul judecatii,nu poate ocupa o functie până la clarificarea situatiei, adica o sentința definitivă a Inaltei Curti care judecă dosarul.Aşa că, nu mai dezinformați şi mai bine spuneți ce alcool ieftin se mai vinde pe la bodegile pe care cu atâta drag le frecventați?

 • 9 martie 2016 la 15:00
  Permalink

  articol scris cu o mana.
  comentarii cu celalta.
  Bine ca nu citeste nici ….. hartia asta de buda.
  Rau ati ajuns, nici partidele de duzina nu mai au bani.
  Bani adusi de pe centuri politice de blonde chioare.

 • 9 martie 2016 la 20:29
  Permalink

  Berbeceanu nu o sa mai fie niciodata sef. Nici cu ajutorul lui Kovesi, iar in Politie zilele ii sint numarate. Epoca lui a trecut.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.