Gura lumii, 6.12.2018

5 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

După un an greu de muncă, dacă ne gândim câte drumuri au făcut pe la partid pentru a-şi păstra funcţiile mult visate, doi şefi ai unei societăţi din sudul judeţului şi-au luat amantele şi s-au făcut nevăzuţi. Gurile rele spun că oamenii au plecat „în interes de serviciu“ cu iubitele neoficiale tocmai peste mări şi ţări. Nu pe banii lor, ci pe cei ai firmelor pe care le conduc. Locaţia aleasă este deosebită, cu nisip fierbinte, la capătul lumii, unde şansele să fie descoperiţi de neveste sunt aproape nule. Ca să justifice deplasarea, cei doi iubăreţi au ales o expoziţie derulată în Orient, dar care nu are nici cea mai mică legătură cu activitatea firmelor lor.

Un individ cunoscut pentru zgârcenia sa, aflat de multă vreme în fruntea unor vârstnici, spun gurile rele că a început să facă liste pentru o chermeză dedicată supuşilor de final de an. Cheful este sponsorizat din bugetul comunităţii şi este deja de notorietate. De stabilirea celor care să ia parte la ospăţ se ocupă alesul structurii sindicale. Prin urmare, omul s-a gândit că ar face o treabă bună dacă ar profita de mâna liberă şi-i va alege să participe la chermeză doar pe cei dispuşi să achite o micuţă contribuţie şi pentru el. În acest fel nu mai este nevoit să scoată din buzunar partea sa de meniu. Aşa se face că pe listele întocmite de el sunt trecute doar persoanele care au cotizat, deşi la bairam ar trebui să fie invitaţi toţi bătrâneii şi în special cei care au venituri mici şi nu se pot bucura de sărbătoare cum se cuvine.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Succes remarcabil al unei formaţii corale hunedorene la Roma: Corul „Arhanghelii” din Orăştie, dublu medaliat cu aur

În urmă cu câteva zile, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, corul mixt „Arhanghelii” al catedralei ortodoxe din Orăştie,...

Deputatul Lucian Heiuş: PSD tratează cu superficialitate dezvoltarea ţării

Legea bugetului de stat pentru 2019 nu a fost încă pusă în dezbatere, deşi mai sunt puţine zile şi anul...

Costel Avram: Sistemul de management integrat al deşeurilor, funcţional 100 la sută

Aşa cum era stabilit, până la sfârşitul acestui an vor fi semnate toate contractele care fac parte din sistemul de...

Închide