Gura lumii, 6.03.2017

5 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Bătut şi cu banii luaţi. S-a întâmplat într-un municipiu din sudul judeţului, iar cei care l-au snopit pe un localnic îşi văd în continuare de treburile lor şi îmbracă zilnic uniforma de apărător al legii.
Ba mai mult, unul dintre ei a mai snopit şi alţi localnici şi apoi s-a împăcat cu ei pentru a nu ajunge după gratii. Gurile rele spun că individul are grave probleme de comportament şi ar fi trebuit supus unor investigaţii de specialitate, pentru a se stabili dacă poate munci într-un departament în care are de-a face zilnic cu persoane. Bârfitorii susţin că nu s-a întâmplat acest lucru deoarece individul are susţinere de la superiori.

Întâlnire de taină în regiunea cu lămpaşe între liderii unui partid mai mititel care vor să-şi plaseze omul pe o funcţie importantă într-o instituţie judeţeană. Problema-i că personajul care este propus de liderul judeţean al partidului respectiv să ocupe fotoliul de şef  este recunoscut că în întreaga sa activitate a cam tăiat frunze la câini. Gurile rele spun că individul s-a luptat din răsputeri să ajungă la un moment dat el şeful organizaţiei judeţene, dar n-a avut succes, ba mai mult, era cât pe ce să fie exclus din partid. A scăpat după intervenţia unui greu al organizaţiei, cu care are legătură de rudenie. Încurajat de faptul că poate scăpa nepedepsit, gurile rele spun că individul şi-a continuat planul de mărire şi în cele din urmă a reuşit să-l determine chiar pe liderul partidului că el este cel mai potrivit pentru respectivul post de şef. Rămâne de văzut cât de bune sunt informaţiile cârcotaşilor şi dacă este chiar aşa cum se vorbeşte prin zona de sud a judeţului.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Duel egal între Hunedoara şi Alba, în amicale de Liga a IV-a

Grupările Şoimul Băiţa şi Inter Petrila, din Liga a IV-a Hunedoara, au întâlnit sâmbătă, în deplasare, echipele Viitorul Sântimbru, respectiv...

Victorie cu emoţii pentru Autobergamo pe terenul campioanei

Echipa deveană de futsal a revenit pe poziţia a doua a clasamentului Ligii I de futsal după ce s-a impus...

Început nefast de retur pentru CNS Cetate! Nervi şi tensiune la Galda!

CNS Cetate Deva a început partea a doua a campionatului cu un eşec, fiind învinsă în deplasare, scor 0-1, de...

Închide