Gura lumii, 5.03.2019

4 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că la un liceu din oraşul cu cetate se consumă de zor etnobotanice. Părinţii sunt disperaţi, povestesc cârcotaşii prin târg, deoarece copiii au ajuns în situaţia de a fi consumatori şi nu mai ştiu ce măsuri să ia pentru aceşti elevi. Conducătorii instituţiei însă nu îşi fac griji că sunt elevi acolo care sunt dependenţi de etnobotanice. În aceste condiţii, părinţii nu mai ştiu unde să-i transfere pe copii, ca să termine cu asemenea obiceiuri extrem de dăunătoare. Mai ales că unii dintre ei i-au transferat deja de la un alt liceu cu renume din oraş, la această unitate şcolară.

Susţin zvonerii de serviciu că un afacerist din oraş a reuşit să le angajeze pe două dintre iubitele pe care le-a avut de-a lungul timpului, taman la primăria de sub cetate. Şi, nu aşa, oriunde, ci la departamente importante din instituţie. Femeile se cunosc, dar spun gurile rele, nu-şi vorbesc atunci când dau nas în nas pe holurile primăriei. Cârcotaşii şuşotesc că se vede de la o poştă că respectivele nu se înţeleg deloc, ceea ce este de înţeles. Oricum, omul nostru este tare mândru că a reuşit să le ajute pe iubitele sale, mai ales că salariul este unul foarte bun. Ceea ce-l ajută şi pe el, spun zvonerii, că nu mai trebuie să investească aşa de mult în ele.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A plecat de la locul faptei

O femeie de 30 de ani, din Deva, a condus un autoturism pe Strada Mihai Eminescu, iar când a ajuns...

Ziua şi ordinul de protecţie

De la ceartă s-a ajuns la bătaie, iar agresorul nu mai are voie să se apropie de victimă şi este...

Şi-a abandonat maşina şi a fugit

În timpul unui control al poliţiştilor din municipiul Hunedoara, aceştia au observat în trafic un autoturism care circula fără a...

Închide