Gura lumii, 4.06.2019

3 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un director de liceu îşi face de cap cu… contabila de acolo. Nu, nu e vorba de o relaţie amoroasă, ci de o complicitate pentru a folosi banii liceului în scopuri personale. Cel puţin aşa şuşotesc zvonerii de serviciu prin zona de sub cetate. Cârcotaşii povestesc că omul nostru îşi bate joc de ani buni de banii instituţiei, având-o complice pe contabilă. Aşa, ca să nu afle nimeni ce fac cei doi şi să-şi poată vedea mai departe de treaba lor. Gurile rele susţin că, deşi respectivii au lucrat foarte discret, lucrurile încep să iasă la suprafaţă şi e posibil ca buba să se spargă în cel mai scurt timp, spun bârfitorii prin târg.

Zvonerii de serviciu susţin că politicienii de la noi se înţeleg foarte bine unii cu alţii, chiar dacă fac parte din formaţiuni diferite. Recent, cârcotaşii au aflat că, atunci când vine vorba de bani, politicienii nu mai ţin cont de coloratura politică. Gurile rele dau ca sigură o afacere care se face între un săgetat şi un trandafiriu, cei doi înţelegând să nu ducă războiul dintre partidele lor şi în plan local. Şi, aşa fac bani frumoşi, pentru că lasă la o parte ura şi duşmănia dintre ei. Acum nu ştim dacă şi şefii lor direcţi cunosc relaţia de afaceri dintre cei doi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comuna Băcia, proiect de 1 milion de euro

În urmă cu câteva zile, în comuna Băcia, au început lucrările la proiectul de 1 milion de euro, pentru realizarea...

Delegaţie a Consiliului Judeţean în Cipru

O delegaţie a judeţului Hunedoara, formată din consilieri judeţeni, pleacă la Adunarea Generală şi Reuniunea de Primăvară a Biroului Adunării...

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, anunţă public: Sensul giratoriu de la Sântuhalm va fi gata până la finele anului!

Construcţia unui sens giratoriu la intersecţia de la Sântuhalm, dintre DN7 şi DJ 687, a fost solicitată în repetate rânduri...

Închide