Gura lumii, 4.03.2020

3 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Spun cârcotaşii prin târg că o duduie de prin zonă, angajată la o instituţie de la poalele cetăţii, a făcut scandal în biroul său. Cică zvonerii de serviciu povestesc pe la colţuri că respectiva s-a certat urât de tot cu un coleg, care şi-a permis să o facă grasă. În aceste condiţii, duduia despre care vorbim s-a dus glonţ la şeful instituţiei, să-l pârască pe colegul nesimţit. Femeia a făcut o criză de plâns în biroul şefului, de a trebuit să fie chemată ambulanţa. După ce totul a revenit la normal, omul nostru i-a cerut şefului să-l dea afară pe colegul care şi-a permis să o jignească. Răspunsul conducătorului instituţiei a fost însă hotărât. Nimeni nu va fi dat afară!

Scandalul cu fostul ministru al Sănătăţii duce şi într-o comună din judeţul nostru. Cârcotaşii au aflat că senatorul care este implicat şi el în cazul cu şpaga are caracatiţe la o primărie dintr-o comună hunedoreană. Parlamentarul cu pricina are tot felul de firme pe care le coordonează şi care au câştigat lucrări frumoase la primăria de care am amintit. Unde, şuşotesc gurile rele, lucrările nu au fost niciodată executate, dar au fost plătite de două ori. Că aşa e frumos şi bine pentru unii. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că sigur scandalul început îi va duce pe anchetatori şi la primăria de prin zona noastră, şi vor fi verificate toate proiectele la care s-au făcut şmecherii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Automatizarea înfiinţării şi ridicării popririlor bancare

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 27.02.2020, Proiect Ordin privind stabilirea mijloacelor electronice...

Directori acuzaţi că nu asigură materiale de igienă în şcoli

Gripa şi noul coronavirus au determinat conducerea municipalităţii Petroşani să facă o verificare la unităţile de învăţământ din localitate.

Recidivistul care a tâlhărit o vânzătoare, judecat la Petroşani

Tânărul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, sub învinuirea de tâlhărie calificată.

Închide