; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Gura lumii, 4.02.2019

3 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Angajaţii unei firme cu patron italian şi aură de companie monopolistă sunt storşi la propriu. Patronii îi şantajează fără frica de consecinţe, iar cei care ar trebui să facă ceva, dorm. Cârcotaşii spun că angajaţii firmei din sudul judeţului sunt obligaţi să presteze şi câte 14 ore la program, însă nu beneficiază de nimic în plus la leafă. Lunar li se reţine din salariu o sumă ca garanţie, în caz că fură ceva din producţie, iar în cazul oamenilor cu vechime s-au adunat ceva bănuţi. Dacă fac scandal şi vor să plece pentru că sunt nedreptăţiţi, li se spune că nu-şi vor primi sumele reţinute. Oamenii nu au nimic să dovedească faptul că au cotizat nevoit la bugetul macaronarului, astfel că nici nu-l pot constrânge la judecată.

Un „licurici“ trimis de ceva vreme în exil se laudă cât e ziua de lungă că va reveni acasă. Omul avea un statut şi o reţetă câştigătoare când era pe funcţie, ba chiar mulţi îi ştiau de frică. Odată exilat, cei constrânşi să-i satisfacă dorinţele s-au mai liniştit. Numai că recent au primit veşti deloc îmbucurătoare. „Licuriciul“ le-a transmis prin apropiaţi să se pregătească de război, că-i va ”popi” cât de curând. Cârcotaşii spun că omul şi-a păstrat ceva dosare şi informaţii sensibile despre anumiţi politicieni influenţi, astfel că prin intermediul acestora îşi renegociază întoarcerea. Politicienii compromişi au avut sarcina de a face demersuri pe lângă şeful suprem, ca omul să fie repus pe funcţie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ziua de 1 februarie a fost o zi specială la Teatrul de Artă Deva. O zi, două premiere, trei actori

Vineri, 1 februarie, la Teatrul de Artă Deva au avut loc două premiere, primele ale anului 2019.

Marți, 5 februarie, se oprește termoficarea în Deva

Conducerea Termocentralei Mintia comunică faptul că în data de 05.02.2019, între orele 7-22, se va întrerupe furnizarea agentului termic în...

CNS Cetate pierde întâiul amical, dar… câştigă la impresia artistică

Echipa CNS Cetate Deva a jucat primul meci amical din actualul sezon de pregătire, în deplasare la Pandurii Tg. Jiu,...

Închide