Gura lumii

Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că doi directori portocalii au trăit în zilele de campanie electorală o adevărată şi incitantă love story. Gurile rele au aflat că şefii cu pricina nu s-au sfiit să-şi petreacă perioada cu pricina şi, mai ales, nopţile de „campanie” împreună, sub pretextul că pun umărul la bunul mers al acţiunii. Cică, respectivii nu au ţinut cont de nimic în aceste zile, neajungând pe la casele lor mai deloc. Unii martori oculari spun că directorii de care vorbim au petrecut şi într-un local de pe malul Cincişului, unde se pare i-a interesat mai mult cum să se simtă ei bine, decât cum pot să ajute candidatul să câştige alegerile. Se pare că şi şefii celor doi au aflat câte ceva şi acum toată lumea se distrează copios la auzul poveştii cu pricina. Nu se ştie dacă această love story electorală se va prelungi, cert este că ea a fost, în această perioadă, principalul subiect de bârfe şi cârcoteli a portocaliilor angrenaţi în campania de alegeri recent încheiată.

Practicile neortodoxe în fotbalul mioritic sunt la ordinea zilei, indiferent de nivelul competiţional,  performanţele ţintite ori sumele aflate în joc. Apelarea la diverse tipuri de manevre de culise a devenit atât de tentantă şi uzuală, încât nu mai miră pe nimeni. Iar „informatorii” noştri au descoperit astfel de şmecherii chiar în cele mai modeste competiţii din fotbalul hunedorean.
Cică, ultimul eveniment de acest fel a avut loc chiar înaintea unui meci derby, din ultima etapă de campionat, dintre unica echipă neînvinsă şi lidera surpriză a competiţiei. Gurile rele susţin că mai mulţi jucători ai liderei ar fi fost contactaţi de oficiali ai echipei adverse, pentru a trânti meciul. Ţinta reprezentanţilor echipei care a încercat să joace murdar în culise au fost jucătorii experimentaţi ai adversarei, recunoscuţi că ar fi deja unşi cu toate alifiile. Manevra a răsuflat şi a ajuns publică, dar greu de dovedit, fie pentru că oferta a fost prea săracă, fie pentru că una dintre părţi nu şi-a respectat angajamentul. Dincolo de gravitatea morală şi juridică a situaţiei, întâmplarea dovedeşte că echipele de la acest nivel nu doar că nu ştiu fotbal, dar nici blaturi nu sunt în stare să facă într-un mod eficient.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura