Gura lumii

2 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea că un vice de la nivel judeţean a participat la o lansare de carte, împreună cu alte oficialităţi, într-o zonă cu mulţi mineri, cu ocazia comemorării unei tragedii. Spun cârcotaşii că, după ce evenimentul a ajuns aproape de final, participanţii s-au dus către autor, pentru a obţine autografe pe cartea lui. Zvonerii susţin că, atunci când vicele de care vorbim s-a apropiat de autorul volumului, acesta i-a scris pe carte o dedicaţie, crezând că omul nostru este un erou al întâmplării de acum trei decenii. Când a văzut una ca asta, vicele s-a încruntat şi s-a uitat urât de tot la scriitor, tăindu-i acestuia elanul şi spunând ce funcţie deţine el la nivelul judeţului. Mirat şi nervos că nu a fost recunoscut, oficialul respectiv a ieşit de acolo supărat nevoie mare. Cârcotaşii spun că omul nostru ar trebui să se implice mai mult în problemele judeţului, astfel poate va fi recunoscut de mai multă lume.

Un primar dintr-o comună a judeţului are o nelămurire extrem de mare, susţin gurile rele. Astfel, zvonerii au aflat că edilul de care vorbim nu ştie cu care dintre candidaţii pentru Haţeg să le spună oamenilor să voteze. Dacă nu vrea să piardă un proiect mare de tot, spun cârcotaşii, ar trebui să le spună oamenilor să voteze candidatul cu o floare. Dacă ar fi după apartenenţa politică, omul nostru ar avea nevoie să le spună sătenilor să pună în urnă buletinul ştampilat pe numele candidatului cu trei roze. Şi, în fine, dacă face ce spune şeful cel mare, care-i dă bani din când în când, atunci, primarul nostru e musai să voteze cu un alt candidat, de la alt partid decât din care face el parte. Cum dilema edilului şef din comuna respectivă pare de nerezolvat, omul a decis să nu se amestece, lăsându-şi consătenii să voteze după cum îl duce capul pe fiecare.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
1 Decembrie, cu ploaie şi atacuri politice

O sărbătoare care ar fi trebuit să anime toţi românii nu a fost decât o simplă formalitate, realizată de oamenii...

Salvatorii minieri, premiaţi de Ziua României

Pentru întreaga activitate depusă în slujba semenilor, mai mulţi salvatori minieri din Valea Jiului au fost recompensaţi de municipalitatea din...

Bulina neagră

Paul Gherasim, consilier PDL Petroşani

Închide