Gura lumii

27 octombrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Frământări majore în rândul unui partid cu tradiţie pe plaiuri hunedorene, unde decizia de a importa un candidat i-a nemulţumit pe unii membri de vază. Nu numai că şi-au simţit anulate şansele pe care sunt convinşi că le au în neaşteptatul scrutin, dar spun ei, nici nu a fost luată în seamă părerea lor când s-a luat această hotărâre neaşteptată. Iar până la răzmeriţă şi nesupunere, nu mai este decât un pas. Unul dintre membrii partidului a anunţat deja că îşi va încerca şansele la alegeri cu sau fără susţinerea formaţiunii. Şi nu e decât începutul. Un altul anunţă pe oricine vrea să-l asculte, doar – doar va ajunge şi la urechile şefilor, că se gândeşte tot mai serios să intre în cursa electorală, fie şi pe listele altui partid politic. Lupta e aprigă şi cunoscătorii mediului politic spun că de pierdut va avea chiar partidul, ale cărui voturi se vor disipa în trei părţi.

Un „fost” dintr-un serviciu cu mare influenţă dintr-o zonă cu multe lămpaşe, rămas fără obiectul muncii, după ce a fost trimis la plimbare de şefii lui de la Bucureşti, a făcut ce-a făcut şi a reuşit din nou să ajungă într-un post de unde îşi poate testa tehnicile de manipulare căpătate în lunga sa carieră. Cum la ieşirea dintr-o astfel de funcţie nu te poţi mulţumi niciodată cu postura de „rezervist”, omul nostru a reuşit întâi să ajungă „tăticul paznicilor” dintr-o firmă de profil, despre care se bârfeşte că s-ar ocupa şi cu alte activităţi mai puţin ortodoxe, iar mai apoi, să se facă om de radio. Spun cârcotaşii că nu va fi un banal crainic, ci s-a căţărat taman în structurile de conducere, aşa cum este el obişnuit, de unde poate să taie şi să spânzure, dar şi să impună „politici editoriale”.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. tavi spune:

    Pai incet incet se mai erodeaza si ei , ca a fost destul de lunga perioada de “succesuri”!
    Asa se intimpla cind incep sa se manince , intern unii pe altii si electoratul simte si aprecierea este aceeasi. Adica “Nici astia nu-s mai buni ca ceilalti”!
    Deci cimd doi “MMMM” se cearta poate cistiga al treilea .Chiar asta e al treilea “M…”

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Belu vrea longevitate

Antrenorul Octavian Belu (foto) a apreciat drept notabile rezultatele de la Campionatul Mondial şi a precizat că gimnastele ar trebui...

Farmecul fotbalului mic

Etapa disputată la finalul săptămânii în Ligile a IV-a şi a V-a a fost plină de evenimente interesante, care demonstrează...

Cupa „Cetate” la atletism

Elevi din clasele II-IV de la şcolile din Deva şi sportivi legitimaţi la cluburile cu secţii de atletism din judeţ...

Închide