Gura lumii

22 septembrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Se pare că un trandafiriu (soţul unei doamne bine înfipte în politica judeţeană), ce a trecut în barca independenţilor, crezând că are mai multe şanse de a prinde un post de lider politic, se va întoarce, cât de curând, la matcă. Adică înapoi în grădina cu trandafiri. Cică neşansa pseudo-independentului a fost schimbarea liderului pe judeţ şi numirea în fruntea partidului nou născut a unui alt trandafiriu, adică, a unui fost coleg. Gurile rele spun că fostul şi actualul lider nu se prea înghiţeau nici înainte, când erau colegi în aceeaşi grădină, aşa că nu era nici o şansă să se pupe prieteneşte, taman acum, când amândoi râvneau la fotoliul de şef. Prin urmare, dat fiind intrările nevestei şi a puterii ei de a-şi convinge şefii, se pare că nu peste mult timp, independentul va reveni la starea iniţială. Dar asta nu mai miră pe nimeni, la cât de tupeişti sunt majoritatea celor care susţin că fac politică, însă, cu adevărat, nu fac decât să se bage în seamă.

Cică la evenimentul de mare anvergură desfăşurat zilele trecute în grădina trandafiriilor judeţeni, s-ar fi petrecut nişte chestii care au revoltat pe mai mulţi membri, în special pe doamne şi domnişoare. Vorbesc gurile rele că, în pauza dintre discursuri, câţiva dintre organizatori s-ar fi dus să le şoptească trandafiriţelor, la ureche, oareşce vorbe de duh. Ele se aşteptau la aprecieri sau ceva glumiţe, ca să se mai destindă atmosfera extrem de tensionată. Când colo, li s-a spus direct, fără menajamente, că dacă vor vota pe unul dintre candidaţi, vor fi date afară din partid. Femeile, ca femeile. Cică în loc să se sperie, au început să se plângă cu păţania lor pe la toţi participanţii, inclusiv la presă. Vorbesc gurile rele că nu este exclus ca organizatorii care au apelat la astfel de metode să fi pierdut vreo câteva zeci de voturi. Norocul lor că printre delegaţi erau puţine femei.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. EU spune:

    o fi sotul acestei lilana tolas, care cum apare un post livber,hop si ea. O pupincurista si o …

  2. Roxana Mercur spune:

    dar cine sunt bulangii care au amenintat cu excluderea FEMEILE DIN psd? Cumva numitul, infcatorul dovedit dar scapat de manjitii din politie si justitie, marele falsificator de buletine HARALAMBIE vochitoiu, TIPU CARE A REUSIT SA-L TERMINE PE CAZACU FLORIN?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A lovit doi copii şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat, căruia nu i se cunoaşte identitatea, a lovit cu maşina doi fraţi, care traversau o stradă din Deva,...

Aproape 7.000 de şoferi hunedoreni au peste 70 de ani

Un hunedorean a rămas fără permis de conducere, după ce medicul său le-a transmis poliţiştilor că omul are probleme de...

Campioana, la primul eşec

Campioana naţională Inter Petrila a fost învinsă categoric de CFR Cluj, într-un meci din etapa a III-a, Diviziei Naţionale masculine...

Închide