Gura lumii, 30.07.2019

29 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Gurile rele au aflat despre un fapt incredibil! Cică, spun cârcotaşii pe la colţuri, un individ pe mâinile căruia este lăsată o instituţie foarte importantă din judeţ a făcut-o de oaie recent. Zvonerii de serviciu susţin prin târg că omul nostru a refuzat o donaţie foarte mare pentru instituţie, motivând că, aşa, fără să-i pice şi lui ceva, nu poate accepta donaţia. Şi, când ne gândim că respectivul este plătit să muncească pentru cetăţeni, ne dăm seama cu ce tip de caracter avem de-a face aici. Şi, şuşotesc gurile rele, aşa s-a pierdut o donaţie serioasă, pentru că firma respectivă nu a acceptat să dea şpagă unui funcţionar dintr-o instituţie.

Spun zvonerii prin cafenele că un director de pe la noi i-a supărat pe mai-marii lui. Cică omul nostru a greşit în repetate rânduri faţă de colegii săi şi nu numai, ceea ce a provocat o mică revoltă în rândul organizaţiei de partid. Cârcotaşii povestesc prin târg că respectivului nu-i prea pasă de ce vorbesc colegii de el şi susţine că face numai ce vrea el, indiferent de comenzile care vin de la politic. În aceste condiţii, directoraşul de care vorbim are toate şansele să plece în scurt timp de pe postul cu pricina. Nu ştim dacă îi va păsa, dar se pare că lucrurile nu îi sunt deloc favorabile în acest moment.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 30.07.2019

Cristişor Pavel, bărbat din municipiul Vulcan

Bulină albă, 30.07.2019

Ioana Stănciulescu, gimnastă, componentă a lotului de junioare de la Deva

De ce bate pasul pe loc reabilitarea DJ 687 Hunedoara-Călan

Deşi contractul investiţiei de reabilitare a drumului judeţean dintre municipiul Hunedoara şi Călan a fost semnat la începutul lunii octombrie...

Închide