Gura lumii

Gura lumii 30.05.2013

Vorbesc gurile rele că o duduie care se ocupă de organizarea de cursuri finanţate cu fonduri europene îi fraiereşte pe cursanţi, asigurându-i că urmează ca ei să beneficieze de sume de mii de euro, ca să-şi deschidă o afacere. Problema, susţin cârcotaşii, este că patroana cu pricina nu le dă cursanţilor contractele decât la finalul cursurilor. Motivul este simplu, de ce procedează respectiva în felul acesta. Zvonerii povestesc că elevii primesc documentele doar la finalul cursurilor, pentru că acolo nu se specifică de vreo sumă de mii de euro de care ei să beneficieze pentru a-şi încropi un business. În aceste condiţii, oamenii se bazează pe ce le spune duduia, iar la final, aceasta îi minte că nu le-a promis nici o sumă. Se pare că reclamaţiile vor curge pe numele patroanei, care adună clienţii pentru cursuri, deoarece acestea sunt finanţate de la Uniunea Europeană. Şi cu cât cursanţii sunt mai mulţi, cu atât euroii sunt şi ei mai mulţi în conturile femeii. Numai că lucrurile nu vor rămâne neamendate, fiindcă mulţi dintre cursanţi s-au supărat, dându-şi seama că au fost duşi cu preşul.

 

Povestesc cârcotaşii că un edil şef de la o comună din judeţ s-a plimbat o săptămână printr-o staţiune cu iubita lui, mai tânără, se-nţelege, decât el. Că s-a plimbat amorezul de primar, asta nu e nimic, problema, susţin gurile rele, este că a aflat şi satul despre escapada cu pricina. Zvonerii povestesc că primarul nostru a spus acasă că are treburi de rezolvat pe la Capitală şi va lipsi câteva zile de acasă. Numai că, se pare, edilul de care vorbim nu a ajuns să calce prin Capitală, ci şi-a luat frumos iubita şi duşi au fost, spre o destinaţie luxoasă, chiar pentru salariul unui primar de comună. Dar, cârcotaşii spun că omul nostru a făcut rost de bani, sponsorizare de la o firmă de construcţii cu care el are legături strânse, majoritatea lucrărilor de pe raza comunei derulându-se cu această societate. Cică omul a plecat să se mai deconecteze, deoarece în ultima vreme a fost cam stresat, după un control făcut de organele abilitate la primăria pe care o conduce. Spre ghinionul lui, însă, deşi credea că în staţiunea respectivă nimeni nu-l va cunoaşte , fiindcă n-au cum să ajungă cunoştinţele sale, dar mai cu seamă consătenii săi pe acolo, uite că s-a aflat unul care l-a ginit cum se plimba cu juna amantă la braţetă pe aleile scăldate în soare. Şi repede a dat de veste în comună, despre isprava edilului.

One thought on “Gura lumii 30.05.2013

  • E vorba de Lili Jianu de la SC Euro Jobs petrosani, firma cercetata de DNA si controlata de Vochitoiu Haralambie Senatorul Resturilor?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.