Gura lumii, 3.06.2019

2 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Sătui să-i ţină în braţe şi să le suporte nesimţirea, mai mulţi locatari din regiunea cu lămpaşe au găsit o soluţie inedită la problema lor. Oamenii erau disperaţi de câţiva colocatari cu obrazul gros. Deşi au buzunarele doldora de bani, nu-şi achită contribuţiile lunare, astfel că restul trebuie să pună pentru ei. Pentru că datoriile s-au adunat şi nici nu au de gând să şi le achite, rău platnicii au constatat că nu mai pot sta ca nişte căpuşe pe spatele vecinilor. Aceştia din urmă, spun cârcotaşii, au făcut un ultim efort şi au cumpărat un sistem electronic de acces la lifturi şi ghena de gunoi. Datornicii n-au primit cartele de acces şi s-au văzut nevoiţi să facă sport ori de câte ori vor să iasă din locuinţe.

O nouă sămânţă de scandal încolţeşte în vârf de munte. Cearta pleacă de la proprietarii unor cocioabe care consideră că au hoteluri de cinci stele. Aceştia sunt nemulţumiţi nevoie mare că vreo doi întreprinzători au turişti şi pe timpul sezonului estival, iar ei nu. Aşa că, pe principiul ”să moară şi capra vecinului”, spun gurile rele, s-au pus pe şicanat şi făcut reclamaţii. Cârcotaşii mai spun că zilele trecute, în vârful muntelui s-au perindat zeci de controlori de la diferite organe, toţi arvuniţi de unul dintre ciudoşii proprietari de cocioabe. Omul, libidinos din fire, s-a linguşit pe lângă nişte politicieni şi acum ameninţă că taie şi spânzură, că-şi ”termină” concurenţa. Problema este că toţi controlorii au constatat că n-au ce amenda şi că omul este orbit de invidie, astfel că la final l-au atenţionat că ar fi bine să-şi vadă de propria ogradă, dacă nu, vor schimba foaia.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea a alergat la History Run

Edilul şef al municipiului Deva, Florin Oancea, a lăsat pentru o zi primăria şi a ales să aleargă în proba...

„Ziua handbalului devean”

În cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea împlinirii a 750 de ani de atestare documentară a municipiului de reşedinţă al judeţului...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Între datorie, carieră şi iubire (3)

Ce binecuvântare absolută a dăruit Dumnezeu omului prin IUBIRE!

Închide