Gura lumii 29.06.2016

28 aprilie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

gura-lumii Diferenţele de opinii dintre jucători, arbitri, antrenori, oficiali şi conducători de cluburi au ca efect de multe ori inflamarea spiritelor şi transformarea în incidente. Situaţiile conflictuale se sparg în capul organizatorilor de competiţii care sunt puşi să împartă dreptatea şi să împace şi capra, şi varza, pentru ca showul să continue. Cum aproape întotdeauna adevărul are două feţe, un antrenor al unui club din sudul judeţului, sancţionat recent cu nişte etape de suspendare şi o amendă destul de serioasă, se simte nedreptăţit. Tehnicianul reclamă faptul că nu a fost chemat la judecată, pentru a da explicaţii, el considerându-se nevinovat, şi susţine, pe contul personal de Facebook, că nu va plăti amenda, decât dacă va fi sancţionat şi arbitrul de la care i se trage suspendarea.  Nu ştim exact ce s-a întâmplat şi cu ce a greşit antrenorul, dar „judecarea sa în lipsă”, când el s-a oferit voluntar să ofere explicaţii, nu miroase a dreptate.

Carnea de miel este produs care prin tradiţie are cea mai mare căutare în această perioadă, fiind ingredientul din care se prepară multe dintre mâncărurile tradiţionale de Paşti. Pentru a profita la maximum de situaţie, reprezentanţii marilor magazine din oraşul cu cetate s-au întrecut în oferte care de care mai atrăgătoare şi mai gălăgios promovate. Cum însă în comerţul românesc primează politica de „tun”, nu cea de fidelitate, mai marii unui magazin au crezut că vor da lovitura dacă le vor vârî pe gât oamenilor cantităţi mai mari de carne, astfel că au pus la vânzare doar sferturi de miel gata preambalate. Ideea s-a dovedit neinspirată, întrucât cantităţile respective s-au dovedit prea mari pentru clienţii obişnuiţi, iar „pachetele de miel” şi-au cam făcut veacul în galantare, ajungând la termenul de expirare. Şi cum „reciclarea” cărnii e deja o practică obişnuită, mai mulţi clienţi au afirmat că au observat cum unii angajaţi schimbau etichetele cu data de expirare şi rearanjau carnea în vitrine. Sperăm că oricine va cumpăra din neatenţie un astfel de produs cu probleme, să aibă nasul suficient de fin pentru a evita să o consume.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă 29.04.2016

Dorin Popa, preşedintele Autobergamo Deva

Bulina neagră 29.04.2016

Mircea Alic jr., antrenor FC Hunedoara

Augustin Lazăr a fost numit procuror general al României

Ieri, preşedintele ţării Klaus Iohannis a anunţat că a semnat decretul de numire în funcţia de procuror general al României...

Închide