Gura lumii

Gura lumii, 28.10.2015

gura-lumiiVorbesc gurile rele că un personaj din sudul judeţului a ajuns la mâna unui primar de care fugise, după ce acesta l-a hâşâit dintr-un partid, pentru că era incomod. Acum, lucrurile par să fi ajuns tot de unde au plecat cei doi. Zvonerii au aflat că personajul de care vorbim e în stare de şoc şi tremură chiloţii pe el, cum se spune, deoarece riscă să fie dat, din nou, afară din partid. Şi, culmea, de acelaşi primar cu care se află în conflict de mai multă vreme. Cârcotaşii vorbesc pe la colţuri că omul nostru are şanse mici să scape şi de data aceasta, primarul răzbunător fiind nemulţumit că personajul respectiv îi critică apropiaţii. Şi, uite aşa, lucrurile par să nu se mai schimbe, pentru că ne învârtim în jurul aceleiaşi probleme. Aşa cum se învârt câinii în jurul cozii.

Vorbesc cârcotaşii din municipiul cu cetate că, în una din nopţile trecute, clienţii unui local cu pretenţii au avut parte live de scene desprinse din filme pentru adulţi. Spre orele dimineţii, după ce s-a cinstit cu mai mulţi tovarăşi şi a prins curaj, un interlop cunoscut în urbea noastră a făcut-o de oaie şi a ajuns de râsul audienţei. Din senin, ca un haiduc cu sângele înfierbântat, cine ştie din ce pricini ştiute doar de el, şi-a smuls toate hainele şi le-a aruncat pe jos. Când spunem tot, includem inclusiv şi lenjeria intimă cu etichetă de firmă, acesta rămânând în costumul lui Adam. În zadar au încercat amicii lui să-l ducă pe drumul cel bun,  că omul a ţinut morţiş să defileze nud prin faţa asistenţei, să vadă tot boborul ce pereche de cojones are.

One thought on “Gura lumii, 28.10.2015

  • Cine e interlopul? E cumva Perasifon? Cind si-a dat jos hainele nu i-au cazut microfoanele primite cadou de la prietenul lui: Berbeceanu?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura