Gura lumii, 28.06.2019

27 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un personaj de prin zona noastră îşi tot schimbă locul de muncă. Motivul, şuşotesc cârcotaşii pe la colţuri, este că omul nostru e nemulţumit de salariul pe care-l primeşte. Zvonerii de serviciu spun însă că respectivul nu are habar de nici o meserie şi norocul lui este că face politică, altfel nu l-ar angaja nimeni. Gurile rele susţin prin târg că acum respectivul are un job destul de bun. În sensul că vine rar pe la serviciu, deşi este plătit cu normă întreagă. El face tot pe nemulţumitul şi cere tot alte posturi, doar, doar, va spune cineva că poate să stea acasă şi să primească leafa.

Spun zvonerii prin târg că un angajat dintr-o instituţie se ocupă doar cu umplerea buzunarului propriu şi nu cu monitorizarea lucrărilor de investiţii din localitate. Zvonerii au aflat şi acum povestesc pe la colţuri că omul nostru se gândeşte cum să-şi facă suma să-şi cumpere un autoturism de fiţe. Colegii ştiu despre ce este vorba şi chicotesc prin birouri despre năzbâtiile acestuia. Respectivul nu ratează nici un aviz, o autorizaţie care trebuie dată de către instituţi, astfel că el are un comision bine stabilit, în funcţie de mărimea lucrărilor. Şi, dacă va continua în acest fel, sigur va ajunge la suma mult dorită în foarte scurt timp.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. Campionatele Mondiale de juniori de la Gyor

Astăzi vor intra în concurs tinerele junioare din echipa României, participante la prima ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică pentru...

Jocurile Europene Minsk 2019

Delegaţia României are acum în palmares la competiţia de la Minsk o a doua medalie de aur. Imnul de stat...

Avarie la Termocentrala Mintia. Bărbatul care a provocat-o are arsuri pe 90 la sută din corp

Astăzi, 26 iunie, un muncitor de la firma care reabilitează calea ferată din zona Devei, a lovit cu utilajul pe...

Închide