Gura lumii, 28.04.2017

27 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

În lumea sportului minţii din sudul judeţului s-a produs o despărţire surprinzătoare între un tehnician şi un club din zonă. Divorţul a mirat pe toată lumea, mai ales că respectivul individ era factotumul la clubul din cel mai mare oraş al zonei, organizând competiţii şi scoţând pe bandă rulantă talente. Gurile rele spun însă că la mijloc ar fi  motive mai delicate, antrenorul cu pricina având unele probleme financiare şi ar fi intrat în banii destinaţi clubului. Cârcotaşii mai vorbesc că pentru a ieşi din beleaua în care a intrat, omul nostru a renunţat la un bun de mare preţ şi este nevoit să părăsească zona, nemaisuportând ruşinea care a ajuns la urechile tot mai multor cunoscuţi.

Supărare mare în tabăra unei echipe din sudul judeţului, care în vara trecută a fost prima pe judeţ în cel mai iubit sport al planetei. Chiar dacă nu prea au bifat perioada de pregătire în această iarnă, din varii motive, cei de la gruparea cu nume de erou legendar sperau să lupte pentru un nou titlu, în care rivală îi este o altă echipă din zonă, mai ales că şi rezultatele primăverii i-au ajutat. Doar că, au buctat-o când se aşteptau mai puţin, în faţa unor adversari ce nu se implică în lupta pentru supremaţie. Gurile rele spun că după acest eşec s-a lăsat cu vorbe grele din partea tehnicianului echipei care şi-a acuzat elevii că au prea multe ifose şi pretenţii şi în loc să-şi vadă de joc, se ocupă mai mult de proteste la adresa fluieraşilor. Cârcotaşii mai vorbesc că eşecul era previzibil, şi că fosta campioană nu avea oricum nici o şansă să-şi păstreze coroana din cauza neseriozităţii pe care o pun eroii din teren la pregătire.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pedeapsă cu repetiţie pentru violatorul de prostituate din Petroşani

Tânărul din Petroşani, Alin Adrian Koracsony (foto), acuzat că a violat o minoră care practica prostituţia pe şoseaua de centură...

Holograf şi Bănică jr. la „Ziua municipiului Deva”

În acest an, „Ziua municipiului Deva” se va desfăşura în data de 1 iunie. Consiliul local (CL) Deva a aprobat...

Ultimul protest al salariaţilor de la Mediu

Ieri, salariaţii din cele 42 de agenţii judeţene de mediu, inclusiv cei de la APM Hunedoara, au protestat din nou....

Închide