Gura lumii, 27.05.2019

26 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

S-au lăudat că au demarat o operaţiune de susţinere a faunei, dar realitatea este alta. Statul a dat bani frumoşi pentru hrana complementară a unor vieţuitoare aflate în perioada de creştere a puilor. Cei care ar fi trebuit să se asigure că furajele ajung unde trebuie, în loc să facă acest lucru, spun cârcotaşii că şi-au îngrăşat propriile animale. Unul dintre şefi are într-o fermă retrasă de la poalele munţilor zeci de mistreţi. Întreţinerea lor nu este deloc ieftină şi cum sunt animale sălbatice, chiar dacă sunt în ograda sa, pot primi ajutor de la stat, s-a gândit omul, dacă va trebui vreodată să aibă o justificare. Gurile rele susţin că tone de furaje au ajuns în gospodăriile şefilor, iar cei care nu au gospodării şi-au valorificat partea la depozitele de grâne din sudul judeţului.

A sperat că va fi şef al unei localităţi din sudul judeţului, însă n-a fost să fie, în ciuda sutelor de mii pompate în politică. Este vorba de un afacerist renumit pentru abilitatea sa de a face afaceri doar cu statul. Numai că vaca sa de muls a cam rămas fără lapte de ceva ani, iar el a ajuns la fundul sacului. Numeroasele cheltuieli cu amantele, fiul risipitor ori costurile cu întreţinerea palatelor l-au cam făcut să se uite şi spre un job la stat. Prin urmare, ar vrea ceva care să-I scoată din necaz, o direcţie care învârte bani mulţi. Gurile spun că este mai toată ziua pe la uşile unor decidenţi, unde încearcă să-I convingă să-i dea un post şi lui. Gurile rele spun că nu s-a dus cu mâna goală niciodată, iar acum investiţia sa ar putea da roade.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendaţi pentru pescuit în prohibiţie

După amatorul care s-a dus la pescuit în aria protejată a Parcului Dendrologic Simeria, alţi trei pescari au fost prinşi...

Pelerini care mergeau la Prislop, implicaţi într-un accident grav

Un accident grav de circulaţie s-a produs pe drumul dintre Hunedoara şi Mânăstirea Prislop, în zona localităţii Silvaşu de Jos.

Tâlharul cere acum revizuirea procesului

Un bărbat aflat în puşcărie pentru tâlhărie calificată, Ciprian Valeriu Oprinescu, a cerut revizuirea sentinţei de doi ani de închisoare,...

Închide